Merginos, situacija tokia: progesteronas mano labai mažas buvo kiek tik tirdavausi, praktiškai nulinis. Dabar pradėjom planuoti nėštumą, tai gydytoja išrašė "Clostylbegit" planavimui. Kaip ir viskas gerai, dariau OV testą praeitą mėn, tai OV vyko, pasidariau progesteroną paskui, tai rodikliai labai geri, tikrai OV vyko (nesu gyvenime turėjus tokio aukšto progesterono), tai šį mėnesį vėl geriu stimuliuojančius (clostylbegitą minėtąjį), bet bėda, kad pas gydytoją tik 21 d. einu, o esmė ir mano klausimas toks: jei man progesteroną "pakelia" tik stimuliuojantys vaistai (kaip suprantu, jie priaugina folių, kuriems esant gali normaliai įvykti ovuliacija), tai OK, OV įvyksta, bet jei "normaliai" mano progesteronas labai labai žemas, tai man neišvengiamai reikia gerti Duphastoną, ar taip? Tai vat labai bijau, kad jei OV vyks kažkur 11-12 lapkričio, o pas gydytoją tik 21 d. lapkričio, ar per tas 10 dienų (stebuklo atveju, jei pastočiau), nėra labai didelio pavojaus ankstyvam persileidimui dėl mažo progesterono? Tikiuosi, supratot, ko klausiu... PS. esu gėrus duphastoną kažkada kitais tikslais, tai dar turiu pakuotę, blogiausiu atveju galvoju gal gerti savavališkai, kai žinosiu kad OV tikrai įvykusi? Nesinori tikrai užsiimt savigyda, bet nežinau, kas blogiau - pastojus negerti nieko ir tikėtis, akd iki 21 d. nepersileisiu dėl progesterono trūkumo, ar vadovautis tuo tradiciniu "nuo kažkelintos ciklo dienos (pvz man ovuliacija 12 d. turėtų vykti, tai nuo 13 duphastonas)" ir išlaukus iki 21 d. drožti pas gydytoją? ką manot??
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus