2022.11.04 09:20 (prieš 3 m.)
Mil Dute parašė:
O gal jau vezimelius ziurinejat? Labai giria dvynukais bugaboo,na bet jie kaina turi, aisku geram stovyje, pilnos komplektacijos. Gal dar kokius ziurit? Noretusi ma…
As ziuriu tik traukinukus,kad pravaziuočiau pro visur,su tais paskiau netilpsiu😁turejau su praeitu vieno vaiko vezimu tokia beda,tai nebenoriu su tuo vargti.
Na ,o traukinukus irgi tik tris variantus turiu.
Vienas easy go two of us ,bet jis ne odinis ,tai tikrai ilga laika neatrodys graziai. Neturi didelio krepšio po apačia. Bet jo kaina tik 600 dvieju daliu.
Kitas junama odinis. Minusas kaina🙃 bet su akcija uz 1200 kazkur radus buvau,o taip 1500. Jau pilnos komplektacijos ir apie nieka galvoti nereikia ,nes viskas ,viskas yra.
Ir dar Abc zoom . Sitas platus ,tase didele ir tt. Sulenkta važiuokle užima tiek kiek vieno vezimuku,o ne dviviecio ir pan. Nors tikrai talpus vezimas. O man ,kad ir visur su masina,tai aktualu vistiek,nes kai reikia isvaziuoti pasivažinėti mėgstu pilna daiktu pasiimtikad nieko nepritrūktų. Su dviem tikrai reikes vietos. Kaina jo apie 1200 dvieju daliu irgi ir taip pat odinio nera.
Tai tik del kainos prie esy go linkstu 🙂 bet dar nieko nenusprendus. Beda,kad daugiau pasirinkimu nera. Nes del dizaino tik prie vieno is ju traukia,kiti toki irgi ant klaustuko. Bet pirma ne dizainas,o patogumas man aktualu.