beyba parašė:
Ar kam buvo kad po stimuoiacijos uzaugo cista?
Man augo. Bet ta pati augo ir vis didejo su kiekviena stimuliacija... bet pavyko pastot su 5 cm. Nestumo metu sumazejo iki 3
beyba parašė:
Man augo. Bet ta pati augo ir vis didejo su kiekviena stimuliacija... bet pavyko pastot su 5 cm. Nestumo metu sumazejo iki 3
kotusiukas parašė:
As jau visiskai nevilty
blogiausia kad daktarai nk nesako,atejni sumoki 100 maziausiai 5min ir viskas... nezinau jau kur kreiptis
beyba parašė:
As jau visiskai neviltyblogiausia kad daktarai nk nesako,atejni sumoki 100 maziausiai 5min ir viskas... nezinau jau kur kreiptis
O kur lankotes, kad daktarai nieko nesako?
beyba parašė:
Man buvo. Per abi stimuliacijas uzaugo 3 cistos. Po pirmos stimuliacijos darem lp jas pasalint, po antros stimuliacijos dabar geriu visanette kad dingtu. Jei liks, teks punktuot. Nes kol jos bus apie stimuliacijas negali buti nei kalbos
onnellisuus parašė:
Man buvo. Per abi stimuliacijas uzaugo 3 cistos. Po pirmos stimuliacijos darem lp jas pasalint, po antros stimuliacijos dabar geriu visanette kad dingtu. Jei liks, …
Lankausi vilniuj Nortvay,ejaunpas ziobakiene,bet kadangi gydytojai atostogauja kas 2 sav tai einu pas ka papuola,buvau dar pas jatuziene
onnellisuus parašė:
Man buvo. Per abi stimuliacijas uzaugo 3 cistos. Po pirmos stimuliacijos darem lp jas pasalint, po antros stimuliacijos dabar geriu visanette kad dingtu. Jei liks, …
Man nt parode siandien vaiduokli tj pridaviau krauja ir patikrino echoskopu tj echoskopu nk nemato,bet kraujas parode nestuma,beja pasake kad kairej kiausidej geltonkunis(cista) tj db net nezinau kaip bus uzeina pilvo skausmai
beyba parašė:
Lankausi vilniuj Nortvay,ejaunpas ziobakiene,bet kadangi gydytojai atostogauja kas 2 sav tai einu pas ka papuola,buvau dar pas jatuziene
Ir ka jie jums siule?
beyba parašė:
Man nt parode siandien vaiduokli tj pridaviau krauja ir patikrino echoskopu tj echoskopu nk nemato,bet kraujas parode nestuma,beja pasake kad kairej kiausidej gelto…
Geltonkunis, dazniausiai pats pasisalina, bet kai laukiesi cistos/geltonkuniai sumazeja arba visai pradingsta.
onnellisuus parašė:
Ir ka jie jums siule?
Padariau pradzioj visus tyrimus,vyras irgi dare spermograma,dariau kiausintakiu pratekamuma,nepratiekami buvo,po to stimuliacija iskart su clostinbegyt i ji organizmas isbis nesureagavo tj paskire bemfola leistis 6 d leidausi,i r paskui ovitrelli,galvojau kad ovuliacija neiviko nk nejauciau ir bkt nebuvo pakilus isvis nei vienos dienos,bet kaip supratau ivyko visdelto,nk nepaaiskina kada pasirodyt kiek laiko vartot vaistus ir td..patikrina nk nepaaiskina kompe kazka ziuri ir tiek ...noretusi bent kokios informacijos,kai paklausiau ar yra sansu pastot tj atsakymas buvo jau gerai kad pas mus atejot
beyba parašė:
Padariau pradzioj visus tyrimus,vyras irgi dare spermograma,dariau kiausintakiu pratekamuma,nepratiekami buvo,po to stimuliacija iskart su clostinbegyt i ji organiz…
Tai nesilankykit ten, kur nieko nepaaiskina
geltonkunis yra gerai ir butinas, kai pastojama ne po dirbtinio apvaisinimo. Jis gamina progesterona, kuris butinas vaisiui, o atsiranda kiekviena cikla po ovuliacijos ir salinasi dazniausiai per menesines. Sveikinu su teigiamu rezultatu. Dabar pasidomekit, kokie gydytojai nestumo prieziurai yra geri ir i juos kreipkites, neikit pas tuos, kurie nieko naudingo nepasako
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai