Keblyte parašė:
Sveika.na man pakolkas nieko naujo.pries metus daryta lp endo 3stad...metus laiko gydziaus nieko dariausi viena stimuliacija nepavyko..rytoi guluos y ligonine lauki…
Siaubas nereikejo sergancios moters
kas per vyrais
Keblyte parašė:
Sveika.na man pakolkas nieko naujo.pries metus daryta lp endo 3stad...metus laiko gydziaus nieko dariausi viena stimuliacija nepavyko..rytoi guluos y ligonine lauki…
Siaubas nereikejo sergancios moters
kas per vyrais
agna09 parašė:
Siaubas nereikejo sergancios moterskas per vyrais
? Taip as apie tai galvoju daznai net naktimis negaliu uzmigti tos pacios abejones neduoda ramybes.. tuomet suprantu kad zmogus nera pilnai atsidaves santuokai ir nemyli taip labai,jai pasako aiskiai,jai su tavimi bus problemu supranti kad teks skirtis. Nes nemanau kad jis sutiks eit link tikslo susilaukti vaiku...
Mama029 parašė:
? Taip as apie tai galvoju daznai net naktimis negaliu uzmigti tos pacios abejones neduoda ramybes.. tuomet suprantu kad zmogus nera pilnai atsidaves santuokai ir n…
Dieve dieve.... Kas per vyrai...
Man 32m. Bandom pastot. Vaiku neturiu... Bet lb noriu... Mano vyras labai tiki ir visada sako, kad viskas bus gerai. Aisku, pati pergyvenu, kad po lp vis tiek nepastosiu ir tt.... Bet tas "man nereikia sergancios moters" dar labiau zlugdo...
Mama029 parašė:
? Taip as apie tai galvoju daznai net naktimis negaliu uzmigti tos pacios abejones neduoda ramybes.. tuomet suprantu kad zmogus nera pilnai atsidaves santuokai ir n…
Daznai buna problema ne tik pas moteri bet ir pas vyra. Jis viska yra pasidares, kad drista kaltinti jus? Spermograma, kariotipus?
Visada lengviausia versti kalte kitam. Tokiu atveju tikrai reikia gerai pagalvoti ar tokio vyro jums reikia ir ar nuo jo reikia vaiko... santuokos izaduose ir sako kad ir visada bus net ir ligoje. Tai koks jis vyras?
Ivf kelias nera lengvas. Jis duoda psicholigiskai per galva. Todel butinas ypac vyro palaikymas. Bet skaitant jusu situacija as nekankinciau saves ir palikciau ji. Kam jis toks reikalingas?
Norit vaiko galite pasidaryti su donoro sperma.
onnellisuus parašė:
Daznai buna problema ne tik pas moteri bet ir pas vyra. Jis viska yra pasidares, kad drista kaltinti jus? Spermograma, kariotipus?
Pritariu kiekvienam žodžiui. Nepastoju jau ilgą laiką, ir tik vyro dėka dar galiu laikytis, nes jaučiu begalinį palaikymą. Žinau, kad nori vaikučių, bet yra pasakęs, nepavyks - gyvensim dviese, juk svarbiausia, kad esame kartu. Jūsų atveju labai gerai pagalvočiau, ar tikrai verta su tokiu vyru gyventi?
agna09 parašė:
Siaubas nereikejo sergancios moterskas per vyrais
Tai jau.tada ir as supratau kad su tuo zmogumi ateities nematau..db esu au draugu jau trecius metus kai susipazinom iskart papasakojau apie savo bedas nuo pat pirmoa dienos mane palaiko ir visus lydi
ir patc tiriasi kada reikia ir ka reikia
Eina sau...su tokiu vyru neverta pradeti gydytis nevaisingumo...tai jei jums bus vezys ar kas irgi paliks? Cia tik retoriskai...
Man pamenu kai suzinojau apie liga irgi buvo labai sunku...pati pasiuliau draugui, dbr esamam vyrui skirtis...nes nenorejau gadinti jam gyvenimo, tuo metu taip atrode...bet jis pasiliko su manimi ir beveik du metus lauke gandru, o dbr jau ir apie antra pagalvojam, nors zinau, kad lengva nebus, kadangi vel rado cista, net geriant kt...
onnellisuus parašė:
Ne jis nieko nera pasidares jokiu tyrimu. Matot palikti lengva butu,jai tureciau kur eiti gyvenu svetimoje salyje ir be jo pagalbos viena neissilaikyciau,nei namu nei kito vaikelio.. bet ir sunku kenteti psichologini spaudima ir gyventi baimeje,kada passkys galutinai nepagimdai vaikelio man nereikalinga... As dziaugiuosi girdedama,kad jus turite ta zmogu kuris jus palaiko,ir laukiate kartu... Kitoms buna ir kitaip ?
Mama029 parašė:
Ne jis nieko nera pasidares jokiu tyrimu. Matot palikti lengva butu,jai tureciau kur eiti gyvenu svetimoje salyje ir be jo pagalbos viena neissilaikyciau,nei namu …
Stiprybes jums...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai