2018.03.10 13:34 (prieš 8 m.)
Ringailiux parašė:
Po teisybei manau, kad daugelis perka atmestinai dovanas vaikams. Juk vaiko nepažįsti, pats neturi tokio amžiaus vaikų - velnias žino, kas galėtų patikt
T…
Savo vaikų dar neturiu, bet kartais tenka pasveikinti artimųjų atžalas. Tai tikra tiesa, kad kartais nežinai ką pirkti ir kas patiks, ypač kai tų vaikų namuose tie žaislai griūna per lentynas ir matau jog visko turi, tad ir fantazijos pritrūksta. Sakykim vaikam patinka lego, bet kai iš parduotuvės paskambini jų tėvams, tai visas pigiausias jie turi, o brangesnių jau mes neįperkam
Bet esmė ta, kad tie vaikai pripratinti prie dovanų, nesvarbu gimtadienis, Kalėdos, Velykos ar šiaip eilinis susitikimas, aš pastebiu, kad jie sveikinasi su teta, bet iš akyčių matai, jog kažko tikisi
Nežinau, kaip man pavyks, bet norėčiau, kad mano vaikai nebūtų tiek išlepinti ir aplinkiniams sakysiu, jog vaikams dovanos tik per gimtadienį. Per Kalėdas lai ateina 1 Kalėdų senis, o ne 5, o atvykus draugams, tetoms, seneliams lai vaikas nesitiki kažko gauti, lai džiaugiasi jų dėmesiu