2018.03.09 17:03 (prieš 8 m.)
akirita parašė:
Į grožio temą. Išleidžiu visiškai minimaliai
manikiūro nesidarau, nagų gimus vaikui nelakuoju (anksčiau kartais nusilakuodavau pati namuose), plaukų nedažiau nie…
As irgi pasisakysiu grozio tema. Mano vyro sesuo isleidzia trecdali algos kas men savo groziui palaikyti (manikiuras,pedikiuras,plaukai,depiliacija) dar plius butinai koki rubeli kas menesi reikia jai nusipirkt,tada sporto klubas,apie kosmetika ir kremus nekalbejom,bet as primeciau,kad vis tiek kazkur per men kokie 500€ kaip niekur iseina..tada vyrui juokiuos ir sakau,kokia gera zmona turi! ? tvarkau tik plaukus kas 2 men-40€ Depiliacijas ir pedikiura darau pati,nagus kartais palakuoju,pora tusu ir koks lupdazis per metus su akcija einamu firmu-nieko ypatingo,va kremas veidui ir micelinis truputi brangesni,bet man ju uztenka ilgam,o ir rubus perku koki komplekta i sezona is kokios zaros-nereikia man pilnos spintos. Bet musu seimos pajamos iseina kelionem ?♀️ Vien tik pernai primeciau buvom 6,siais dar niekur ir neaisku kaip pavyks su kudikiu suderint,tai jau man sirdi spaudzia labai ? nes galiu spaust visur,tik ne kelioniu srity ?