bambucza parašė:
Kokiam cia mieste pasisedejimas 20 eur. Pas mus vilniuje nuo 15iki25 gedulingi pietus tiek kainuoja.
Panevėžyje už 20 eur geroj kavinėj gauni sriubą, karštą, desertą ir kavos/arbatos
Todėl abi krikštynas ten darėm.
bambucza parašė:
Kokiam cia mieste pasisedejimas 20 eur. Pas mus vilniuje nuo 15iki25 gedulingi pietus tiek kainuoja.
Panevėžyje už 20 eur geroj kavinėj gauni sriubą, karštą, desertą ir kavos/arbatos
Todėl abi krikštynas ten darėm.
Ringailiux parašė:
Panevėžyje už 20 eur geroj kavinėj gauni sriubą, karštą, desertą ir kavos/arbatosTodėl abi krikštynas ten darėm.
Saunu, vln sunku uz tokia kaina ka gero rasti
bambucza parašė:
Saunu, vln sunku uz tokia kaina ka gero rasti
Žinau, Vilniuj gyvenam
Užtat ir renkamės romantiškos vakarienės, į ledainę, kavinę, kiną dviese su vyru ar draugais eit kai būnam Panevėžyje. Plius ten yra seneliai, kurie mūsų kleckus pažiūri
Su draugu nueinam į jaukią kavinukę netoli namų, pasiimam kavos ir po du pyragaičius, sumokam po 1,5 euro ir laimingi sau sėdim. Kai Vilniuj prie namų kepyklėlėj vien kava 1,7 eur
Ringailiux parašė:
Panevėžyje už 20 eur geroj kavinėj gauni sriubą, karštą, desertą ir kavos/arbatosTodėl abi krikštynas ten darėm.
Kokia cia kavine :hmmm:?
Lauuur parašė:
Mano tevai kartais nuvaziuoja ten, nes netoli gyvena. Grynai prasivaiksciotTai tris kartus Pampers pampersus ziurejo, ne karto pigiau nebuvo...
Dėl Pampers firmos nžn., gali būti. Bet mes paprastesnius perkam, vaiko šikniukui tinka. Tai trim su viršum eurais pigiau gaunasi pokas (apie 50vnt.).
Pierrita parašė:
Kokia cia kavine :hmmm:?
Mums Kafenhauz rezervuojant staliuką prašė 20 eur/žmogui. Už tą sumą galėjom rinktis ką norėjom, dar sunku buvo mums pririnkt iki tos sumos. Užtat už likusius dar nealkoholinio vyno butelį paėmėm
Smėlynėj nieko iš anksto nereikalavo ir dar užkandžių stalas buvo, tik nealkoholinio vyno neturėjo. Bet bendrą sumą iš žmonių padalinus vistiek gavos po 20 eur/žmogui. O šiaip pasisėdėt mėgstam Galerijoj XX, tai ten irgi visada apie 20 išeina mums
Į Charlie Pizza ir panašius ar Ryo kavines nevaikštom, tai neįsivaizduoju kaip ten
O kavinukė su pigia kava ir saldėsiais tai Gusto kepyklėlė prie Balčikonio. Jei eitumėm į šalia esantį Kavalierių tai tikrai kaip Vilniuj pasijaustumėm
Na, merginos, kaip praėjo Velykos finansine prasme? Aš tai "apšalus", kokias gimines turtingas turiu, kai įvedė eurą
vaikams dovanoja jau ne tik po šokoladinį kiaušinį, o dar ir žaislą, kurio vertė apie 10 eurų. Litais pavertus (taip, taip, aš dar kartais verčiu į litus
) būtų tokia suma, kurią dovanotų gimtadienio proga, bet kadangi čia "tik" 10 eurų, o ne 35 litai, tai visai nedaug
O mūsų šeimai šventės praėjo gana sėkmingai, per daug neišsitaškėm, kadangi viskas buvo apgalvota iš anksto, planuota: šokoladiniai kiaušiniai ir triušiai pirkti, kai buvo nuolaidos, maistą dalijomės kas ką atsiveš, vyro tėvams dovana (vestuvių metinių proga) taip pat pirkta gera, bet kai buvo nuolaidos
Kadangi su niekuo nesusitikom, tik su mano tevais, jie atvyko pas mus, visko prisiveze, tai nedaug ir kainavo
As dariau uzkandziu ir zele torta, tai kokie 20 eur isejo man. Vaikaa gavo kinder kiausini ir visokiu piesimo reikmenu, bet mano tevai siaip pamise del pirmo anuko, tai negaili jam lauktuviu niekad
o siaip aplinkoj iprasta niekam nieko nedovanot Velyku proga
Sesė ilgakasė parašė:
Na, merginos, kaip praėjo Velykos finansine prasme? Aš tai "apšalus", kokias gimines turtingas turiu, kai įvedė eurąvaikams dovanoja jau ne tik po šokoladinį ki…
Turėjom jubiliejų šeimoj, tai Velykom pasitaškėm - iš viso apie 20 eurų išėjo: kiaušinių dažai, tortas, gėlės, dar kažkokios smulkmenos
Mano supratimu, Velykinės dovanos vaikams turi būti susijusios su Velykomus ir simbolinės. Trims vaikams apsiėjau su 12eurų. O va pusseserė mano vaikui ir dukterėčiai dovanojo mašiną ir Barbę. Wtf? Prie ko čia mašina ir Velykos? Barbė ir Velykos?
Labai tikiuos, kad pagavo mano mintį su simbolinėm dovanom jos vaikams nuo manęs ir daugiau tokių nesamonių nedarys kitais metais.
Maisto nedarėm, nieko nesivežėm. Stalai ir taip būna tiek nukrauti, kad visi apsiryję sėdim.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai