Ellina parašė:
Mane tai stebina, kai žmonės piktinasi dėl kitų žmonių padarytų rašybos klaidų, o patys nesugeba net lietuviškom raidėm rašytKyla didelis klausimas, ar …
nu va, bent vienas zmogus pastebejo, saunuole
Ellina parašė:
Mane tai stebina, kai žmonės piktinasi dėl kitų žmonių padarytų rašybos klaidų, o patys nesugeba net lietuviškom raidėm rašytKyla didelis klausimas, ar …
nu va, bent vienas zmogus pastebejo, saunuole
vaidajk parašė:
o tu lietuvė?
na pilietybe lietuviu,mokykla baigiau lietuviu, bet rusu kalbos pazymiai visada buvo 5, lietuviu buvo gramatika 3, o pvz. turinelis rasinelio 5:).
vaidajk parašė:
o tu lietuvė?
Tu mano vyro paklausk.. 100 proc lietuvis, o klausimu del rasybos tokiu durnu kyla, kad kartais net nezinau ka atsakyt
pvz kodel reikia rasyt kėdė, o ne kiedė. Juk tariasi jam tai kiedė (Siaulietiskai)
mamuler parašė:
...nerasau paukstuku ir nosiniu tikriausiai del patogumo ir laiko stokos, o ne del nezinojimo kur juos reikia padeti.![]()
as ir del patogumu nerasau, tik savo pavardei visada padedu savo paukstuka
mamuler parašė:
...nerasau paukstuku ir nosiniu tikriausiai del patogumo ir laiko stokos, o ne del nezinojimo kur juos reikia padeti.![]()
As ir nesipykstu su lietuviu kalba, ir neproblema nei nosines nei varneles.. ale rasant su kompiuteriu tai zyymiai patogiau be lietuvisku raidziu. O ir zymiai greiciau.
Raganaa parašė:
Tu mano vyro paklausk.. 100 proc lietuvis, o klausimu del rasybos tokiu durnu kyla, kad kartais net nezinau ka atsakytpvz kodel reikia rasyt kėdė, o ne ki…
va cia taip kaip rusakalbis:)kiede, as zinau:)kaip rasosi kėdė ir kai atsako i galininko linksni ka? gale rasoma nosinė
Raganaa parašė:
As ir nesipykstu su lietuviu kalba, ir neproblema nei nosines nei varneles.. ale rasant su kompiuteriu tai zyymiai patogiau be lietuvisku, raidziu. O ir zymiai grei…
man taip pat greitumas. Sesuo dirbo ilgai, rase laiskus, tai ji pastoviai naudoja lietuviskas raides, jau priprato, as ne
tevs mano tik rusu naudoja ,alfabeta'
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai