rugstytia parašė:
man toks jausmas,kad ne kiek tu pries rukyma,o kiek didelis noras yra kazka izeidineti, pas dvieju vaiku mama is kur gali buti toks pyktis![]()
Gal paprasciausiai yra Motina is didziosios raides kuri sedi tik prie kompo ir izeidineja
rugstytia parašė:
man toks jausmas,kad ne kiek tu pries rukyma,o kiek didelis noras yra kazka izeidineti, pas dvieju vaiku mama is kur gali buti toks pyktis![]()
Gal paprasciausiai yra Motina is didziosios raides kuri sedi tik prie kompo ir izeidineja
mylintimama parašė:
Gal paprasciausiai yra Motina is didziosios raides kuri sedi tik prie kompo ir izeidineja![]()
Ne, cia ne Motina is didziosios raides, o zmogus be nuodemes - sventas zmogus!!!
vejukas parašė:
O TU DAR NEGIMUSI NUZUDYSI
pasiziurekit kad lazda neatsisuktu, taip bekalbant,,,
rugstytia parašė:
taip labai didelis pyktis ima kai girdziu rukau ir dar didziuojuos.Ir ka gi cia taip izeidziau? Ar ne tiesa sakau jei motina myli savo vaika,tai ji del jo viska padarys o cia paprasciausios cigaretes ir del savo kuno ir kraujo nesugeba mest tai atsiprasau.
Tikrai nesedziu prie kompo visa diena ir nelaukiu ka izeist ar panervuot,ilgai skaiciau ir nerasiau,bet nebegalejau susilaikyt ir issakiau savo nuomone.Del manes gali visi rukyt,bet kai nescia moteris ruko yra ziauru,is leto nuodyti kudiki,kokia motina gali sitaip elgtis,tik kas nutikus begi pas daktarus klausi ar viskas gerai,nepajutus kudikio spyrio nerimauji,mano protas nesuvokia kaip ranka kyla ir traukia duma be jokios sazines grauzaties.Jus pykit nepykit bet tai nesuvokiama sveiku protu,mylinti mama sitaip nedarys.Ir pasakykit ka as blogo pasakiau,gal kuri susiprotes ir mes
vejukas parašė:
taip labai didelis pyktis ima kai girdziu rukau ir dar didziuojuos.Ir ka gi cia taip izeidziau? Ar ne tiesa sakau jei motina myli savo vaika,tai ji del jo viska pad…
jau ne pirmam forume savo pykti liejate ant kitu, tai jej gyvenime kazkas nenusiseke nebutina visu zmoniu kaltinti
Vicctoria parašė:
jau ne pirmam forume savo pykti liejate ant kitu, tai jej gyvenime kazkas nenusiseke nebutina visu zmoniu kaltinti
Atsiprasau,o kokiam dar forume?.Kodel man turetu nesisekt?Beje ka as kaltinu.
Visos rukancios tik iesko pasiteisinimu.Geda jum turetu but.
Tam forumas,issakiau savo nuomone,nepatinka neskaityk
vejukas parašė:
taip labai didelis pyktis ima kai girdziu rukau ir dar didziuojuos.Ir ka gi cia taip izeidziau? Ar ne tiesa sakau jei motina myli savo vaika,tai ji del jo viska pad…
1. Nesakykit, kad rukancios mamos tai daro be sazines grauzaties.
2. Jus perzengete nuomones reiskimo ribas.
3. Kas jus tokia, kad sprestumet, kas verta but motina, kas ne?
Yra tokia diagnoze - DIDYBES MANIJA vadinasi...
visu pirma puolate ant visiskai nekalto zmogaus pvz manes,,,antra nepaklaususi manes ar as rukanti ar ne pasakot kad nuzudysiu savo negimusi vaika, nors galiu jus nuraminti ir pasakyt, kad nerukau,o kad ir rukyciau cia butu tik mano reikalas, o trecia pati jau nebepamenat kiek zmoniu esat isdirbusi, taip kad stabdykit arklius ir tvarkykites savo gyvenima, o ne kitas mamas mokinkite,,, jau net pikta pasidaro, kad taip zmones puola, visu pirma apie save visas siuksles issikuopkite puldama kaltinti kitas mamas
mylintimama parašė:
I uzdara grupe neilys tokios moterys su tokiom replikom.Nes be leidimo priimti jos komentuoti negales.O kazkodel manau cia yra daug daugiau mamu rukanciu,tik per to…
bijo pasisakyt? vadinas, is dalies pritaria issisokelems
nes tos, kurios yra tikros savo sprendimais ir pasirinkimais, jos nebijo nieko...
BonBon parašė:
1. Nesakykit, kad rukancios mamos tai daro be sazines grauzaties.
2. Jus perzengete nuomones reiskimo ribas.
…
1Jeigu grauztu sazine,mestu
2Jeigu kudikis butu svarbiau-mestu
3Esu mama,ir man vaikai pats didziausias turtas,ir del ju esu pasiryzus viska padaryt,to ko jus nesugebat
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai