Waidule78 parašė:
Vyrai kumsciais,mes liezuviais.Viskas ok![]()
Mes bobos turim teisia
Waidule78 parašė:
Vyrai kumsciais,mes liezuviais.Viskas ok![]()
Mes bobos turim teisia
barboryte19 parašė:
Dėl visko reikia mokintis.o čia TD toks daugumos lygis,kad supliekia visas protingas nes už save,nes vien kvaisos ir neturinčios su kuo rietis čia normalioms akis d…
O tu prie normaliu ar kvaisu save priskiri?
lauraduovis parašė:
Taip taip, ir vaika iki pustreciu metu maitinti mp normalu..
Aišku, kad nenormalu
visi natūralūs vaikų poreikiai yra nenormalūs. Jie turi elgtis taip, kad netrukdytų, o ne reikalautų to, kas jiems priklauso
Tamsuma
barboryte19 parašė:
Mąstymo ką rasai,padugne
Jo, susimąsčiau, kad per silpnai išsireiškiau
Kitą kart gal pasitaisysiu
Na - jei išvis bus nuotaika tam.
Mary.S parašė:
Aišku, kad nenormaluvisi natūralūs vaikų poreikiai yra nenormalūs. Jie turi elgtis taip, kad netrukdytų, o ne reikalautų to, kas jiems priklauso
Tamsuma :oh…
Prie ko cia tamsuma
tamsta, jei ne pagal jus tai dar nereiskia nesamone
ismaitinau iki metu, ir manau gana. man atsiprasau bet atrodo negrazu, kai vaikas vaiksto, begioja, ir dar papa ciulpia.. pazaidzia atbega ir papa i burna..
lauraduovis parašė:
Prie ko cia tamsumatamsta, jei ne pagal jus tai dar nereiskia nesamone
ismaitinau iki metu, ir manau gana. man atsiprasau bet atrodo negrazu, kai vaikas vaik…
Prie ko čia pagal mane?
Nuo kada išvis kažkieno iškreiptas vizualinis suvokimas pasidarė svarbiau už patį vaiką?
Mano "papų" niekas "nečiulpia" (jau šlykščiau išsireikšt vargu ar įmanoma. Ir dar moteriai
).
O tamsuma todėl, kad antro vaiko laukiesi, o apie vaiko poreikius ir vystymąsi vis dar nieko nežinai. Gėda.
P.S. kaip visada "manau". Va kai žinosi, tada tavo pozicija bus argumentuota. Iki to laiko tik svaičiojimas apie kažkokį grožį.
Mary.S parašė:
Prie ko čia pagal mane?Nuo kada išvis kažkieno iškreiptas vizualinis suvokimas pasidarė svarbiau už patį vaiką?
Mano "papų" niekas "nečiulpia" (jau šly…
Bronė parašė:
O tu prie normaliu ar kvaisu save priskiri?![]()
Sakau tos kur niekina kitų žinias yra kvaisos
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai