fenix parašė:
Nu vaAi, bet nesidomėsiu iš naujo, tiekto.
Ne tai viskas ok. Tiesiog maniau, kad gal medicina pažengė ir pradėjo tokius tyrimus daryti. Pasirodo, kad ne
fenix parašė:
Nu vaAi, bet nesidomėsiu iš naujo, tiekto.
Ne tai viskas ok. Tiesiog maniau, kad gal medicina pažengė ir pradėjo tokius tyrimus daryti. Pasirodo, kad ne
Mary.S parašė:
Tai ir nėra krikščionių šventė. Dėl to vis dar tą patį kartoju![]()
Mes vel apie ta pati...Kaledos krikscioniskos sventes pavadinimas....jusu svente kokia ten besvestumet turi kita pavadinima..tai ja ir vadinikit tuo pavadinimu, o ne Kaledomis!
zhymule parašė:
Mes vel apie ta pati...Kaledos krikscioniskos sventes pavadinimas....jusu svente kokia ten besvestumet turi kita pavadinima..tai ja ir vadinikit tuo pavadinimu, o n…
Tai mums tai jokio skirtumo, kaip jas vadinti. Nešvenčiam nei krikščioniškai, nei pagoniškai. Jums tai kažkodėl kelia problemų
Mary.S parašė:
Aš įtariu, kad darė įprastus alerginius testus ir tiesiog išvartė kaip visada. Vaikas alergiškas baltymui, kuris yra mamos piene. Tik kad tas baltymas (gal išvis ne…
fenix parašė:
Nu mamos geriamas valerijonas kūdikio kančių nesumažins, tai čia aš dar nesutikčiauNe tame esmė, ar motina ištveria ar ne - esmė kad vaikas kankinasi. Nuo tiek …
Kaip tai nesumazins, sumazins ir mamai ir vaikui, juk raminantys
Dar nesu girdejus, kad nors vienas vaikas butu munires nuo diegliu
Nu cia tikrai ne mirtina liga. O dar klausimas ar vaikui diegliai buvo ar pilvo skausmai?
zhymule parašė:
Mes vel apie ta pati...Kaledos krikscioniskos sventes pavadinimas....jusu svente kokia ten besvestumet turi kita pavadinima..tai ja ir vadinikit tuo pavadinimu, o n…
O kam cia susireiksmint? Juk ne Grincai esam ir Kaledu is Jusu neatimsim
@Lauruciukas@ parašė:
O dar klausimas ar vaikui diegliai buvo ar pilvo skausmai?
O kas tavo manymu yra diegliai? Aš ne apie pilvo pūtimą, jeigu ką. O apie dieglius - skausmingus spazmus žarnyno.
Waidule78 parašė:
Gydytojams nusisikt ka moteris nori valgyti,o ko nenori del poniutes kaprizu juk niekas neklastos nieko![]()
Nėra ką klastoti. Tiesiog tokio tyrimo visiškai nėra, tai padaryti galėjo tik alerginį. Ir pasakė tai, kokį rezultatą ir gavo: alergiškas. Ir alergiškas baltymui. Tik kad ne motinos pieno, o kažkokios kitokios kilmės. Ir tiek žinių. O kam taip daryt? Gi kad mišinį iškišti. Gi pinigai
fenix parašė:
O bože kas tokių vėjų jus mokino???Dovanos "parėjo" nuo mito apie šventą Nikolajų (Kalėdų senis čia tas) - jis tipo vaikams saldainių ir kitų dalykų dalino, ir …
Deste keli kunigai, bet matyt visi buvo geri fruktai... Ir ka pagonisko turi sventas nikolas, kad dovanos per kaledas dovanojamos tik minti pavogus is pagoniu? Nes jus saket, kad eglute (pagal legenta sv. Bonifacijus ja naudojo pagoniu krikscioninimui, tai cia is kurios puses paziuresi, kieno tai simbolis), dovanos (sakykime, kad sv nikolo iskiepytas geras pvz padeti skurstantiems) ir kucios (MeryS jau apsviete mano tamsiaja puse)
fenix parašė:
O jūs 24 dieną nieko nešvenčiat, 12 patiekalų negaminat, o tik 25 dienos ryte nuo mišių pradedat KALĖDAS savo? Ar vistik Kūčias švenčiat, bet nežinot kurių dievų ga…
Valgom vakariene 24 diena, krikscionybeje tai kaledu isvakares ir laukimo vakariene. Del kokiu priezasciu jus ja valgot tai jusu reikalas ir kokiais dievais tikite tai pat. Man nesvarbu, kad ji sutampa su pagoniu svente ir kad jie valgo ir sventine vakariene...tai skirtingi dalykai vykstantys tuo paciu metu.
fenix parašė:
O kas tavo manymu yra diegliai? Aš ne apie pilvo pūtimą, jeigu ką. O apie dieglius - skausmingus spazmus žarnyno.
O nuo pilvo putimo spazmu nera? Kaip sakiau, neaisku kas tam vaikui buvo: pilvo diegliai ar pilvo putimas. Juk kaip zvake nestovejai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai