2016.09.04 20:12 (prieš 9 m.)
Ogi123 parašė:
Praeis kazkiek metu, bus vel nauji tyrimai, naujos isvados ir naujos rekomendacijos...manau, kad reikia daryti kiekvienoje situacijoje individualiai, kad butu ir ma…
Pritariu Jums.
As tikrai neturejau galvoje kazkokio iskrypimo.
keistos mintys
Juk pati maitinau,ir jauciau ta prisirisima.O ne kazkoki iskrypima
kazkas cia jau ne taip.
Taciau,jei mano vaikas dabar atbegtu,budamas,4m tai jau butu man kazkas nemalonaus.Kadangi as savo vaiko tokio ,jau net i vonia neisileidziu,kai maudausi.Nesirodau nuoga.Visgi gyvenam ne dziunglese ir ne Mongolijoje.Jus pacios sau nuolat priestaraujat.Kitose temose komentuojat,kad jums nusibode ir juokingi tie posakiai,kaip "sovietmecio laikais" ,"afrikoje" ir pan.tai kodel,kaip Jums naudinga -kisat tuos tokius palyginimus?
ir lygint kur vyras graibo kruti prie stalo girtas ir vaikas-tai jau visai absurdas
mano aplinkoje niekas girti nesigraibo prie stalo,o kaip jau ten pus jus vyksta,tai nezinau
gal ir maitinat pati prie stalo,prie girtu.Man maitinimas buvo mano ir vaiko reikalas.Niekad nemaitinau,nei prie sveciu,nei gatvej.Kiekvieno suvokimas yra skirtingas.maitinkit del manes ir iki 16metu,savo berniukus
Esme ta,kad 2-3metu vaiko organizmui pieno jau nereikia.Jis turi visus dantukus ir gali valgyti normalu maista.Taip gamtos suredyta.Pateles taip pat nemaitina savo gyvuniuku vaiku kelis metus.O jei galvojat,kad taip sukursit begalini rysi,ar vaikas bus genijus,nuo motinos pieno,tai taipogi klystat
mano gimines pavyzdys,kad 12m mergaite maitinta vos ne iki 5metu,nepasizymi didesniu IQ,nei bendraklasiai.O ir paauglystes maistas ,ir nesutarimas su mama,sakyciau atejo dar abksciau,nei turejo
mano galva,vaikas 3metu zysdamas kruti,jaucia ne kazkoki artuma ar meile,o jam tai tiesiog iprotis.Lygiai taip pat,kaip kitam vaikui zisti papki ar buteliuka.Kodel iprotis? Todel,kad jie tai daro nuo gimimo.