ievi parašė:
Nu Dauno sindromas čia ne vietoj.
Kodel?
ievi parašė:
Nu Dauno sindromas čia ne vietoj.
Kodel?
freedom parašė:
Kodel?
Susipažinkit su tokia šeima ir tokiu vaiku.
Netyciukas parašė:
Del manes darykites tuos abortus zudykit vaikus.Tuscti zmones.
Nu, bet tai gerai, kad leidot.
O siaip, ramiau jau jums, issiliejot?
Ne ka su tokiu vyru gyvent, ar ne? O ir vaikai visu tu nesantaiku ikaitai. Nelengva ir jiems. Gal neprireiks daug isleist psichologams po visu gyvenimu landynese.
freedom parašė:
Nu ir?
Čia nepaaiškinsi. Reik pačiai.
Anaksunamun parašė:
as isvis nesuprantu,kodel cia komentarus ismeto? atrodo skaitai skaitai viena tema ir pyst is kazkur islenda kosmosiniai komentarai![]()
Nes cia atkelia piktus komentarus is skirtingu temu, o paskui moterys dar pakomentuoja atskirus komentarus ir taip susidaro komentaru kratinys.
viiva parašė:
Nes cia atkelia piktus komentarus is skirtingu temu, o paskui moterys dar pakomentuoja atskirus komentarus ir taip susidaro komentaru kratinys.
o kleckau peckau
sugalvot dar sitaip reikia
dabar zinosiu kame saknys,aciu ☺
kalistta parašė:
Antakalnis. Tai kokios ten jai problemos-vaikiuka jau turi. Tik net uz pinigus nenusipirksi malonaus bendravimo-ypac jeigu be reikalo kazka susigalvoji. Pirma sake …
kalistta parašė:
Antakalnis. Tai kokios ten jai problemos-vaikiuka jau turi. Tik net uz pinigus nenusipirksi malonaus bendravimo-ypac jeigu be reikalo kazka susigalvoji. Pirma sake …
Pas ja ant kaktos buvo uzrasyta kad ji be reikalo sugalvojo CP?
Mašulia parašė:
Turiu pazistamu pora kurios buvo susitarusios del CP, bet kitiems zmonems sake kad turejo indikaciju ir buvo paskirtas CP. O as vis galvojau kodel jos meluoja. Vat…
Pritariu jums. Aš taip pat cp turėsiu savo noru ir nei kiek nebijau to pasakyti. Yra moterų, kurios supranta ir žino,kad gali būti kitoks mąstymas nei jų ir yra tokių,kurios nieko kito nemato ir jeigu kas nors ne taip kaip pas jas iškart puola žeminti. Vadinu tai uždaru mąstymu.
Žinau, kad mano vaikas gimęs su cp nebus nei kvailesnis nei dar koks už tuos kurie gimsta natūraliai, o kas ką šneka man tik kelia juoką.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai