Kammmii parašė:
Nieko pas Jus NERA... AS nesuprantu kam cia kazka bandot irodyt. Jums aiskiai patinka save skaudint ar kankint ar ka cia sau isiteikti nezinau...
Nepykit jug cia tik is didelio noro pamatyti ||
Kammmii parašė:
Nieko pas Jus NERA... AS nesuprantu kam cia kazka bandot irodyt. Jums aiskiai patinka save skaudint ar kankint ar ka cia sau isiteikti nezinau...
Nepykit jug cia tik is didelio noro pamatyti ||
Kammmii parašė:
O aš nesuprantu, jum akis bado?
Tai gal laikas nebesekti vaiduoklių temos, jei testai trukdo?
Kammmii parašė:
As nesuprantu ko jus stebit ta tema ir aiskinat ka kitoms daryt...nori tegul daro...jus jau neacia jums lengva kalbeti...man pvz memaiso...ir kiekviena palaikau...yra ar ne...o jeigu man nepatinka visada galiu nustot stebet ta tema
grazios visom dienos..
imaginary parašė:
O aš nesuprantu, jum akis bado?Tai gal laikas nebesekti vaiduoklių temos, jei testai trukdo?
![]()
Nu bet idomiai cia, seka tema testu vaiduokliai ir piktinasi, kad ju ieskom
tada reiktu man rodos sekt teigiamu testu tema ir ten tada jau matysit vien ryskus pagaliukus
Kammmii parašė:
Ši grupė tam ir skirta, kad ieškot vaiduokliukų, jei jums nepatinka, tai nesekit šios grupės. Nesuprantu, kam kabinėtis prie žmonių???
slina parašė:
Nu bet idomiai cia, seka tema testu vaiduokliai ir piktinasi, kad ju ieskomtada reiktu man rodos sekt teigiamu testu tema ir ten tada jau matysit vien ryskus pa…
Aš tai puikiai suprantu vaiduoklių medžiotojas. Iš to didelio noro vos ne kiekvienam galima gyvai įžiūrėt "kažką", tik gaila, kad tas "kažkas" labai dažnu atveju nepasitvirtina. Todėl ir kelia čia testus ir ieško nuomonių, ar dar kas nors mato
Kammmii parašė:
Atstokit jūs nuo jos.kiek atsiverčiu temutę paskaityt, tiek jūs ją tarkuojat.
Kammmii parašė:
Pas mane tiek pozityvo Kiek iki jo Jums toli![]()
O is ko sprendziat kad as nepozityvus zmogus??
Vajeeeei...vaiduokliu temoj pykciai del vaiduokliu? virsune.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai