Fathiyah parašė:
O man pvz sedint restorane slykstu ziuret i vaika, kuriam kisamas butelys i burna, tai gal eik maitinti i tualeta? Nu nes mane pykina pvz 🤷♀️ nes tokiam reikalui k…
Palyginot visiškai ne į temą
Fathiyah parašė:
O man pvz sedint restorane slykstu ziuret i vaika, kuriam kisamas butelys i burna, tai gal eik maitinti i tualeta? Nu nes mane pykina pvz 🤷♀️ nes tokiam reikalui k…
Palyginot visiškai ne į temą
Rasa.B parašė:
Nu ir tegul, nesukit galvos, eina velniop visos su savo moralais 😊
Būtent! Ir apeikit nemėgiamų narių komentarus, kaip aš pavyzdžiui Emiliją (po to kai pavadino kūdikio rėžimą dresūra) ir dar kelias, neargumentuotai pasisakiusias prieš skiepus (nes draugės draugė susirgo, tai ir as nesiskiepysiu), nes kam save apkraut blogom emocijom, kai turi savo adekvačią nuomonę ir čia gali pasirinkti tikrai gerų patarimų iš daugybės patyrusių mamyčių, kurios moka išsakyt savo nuomonę
Vitalija.E parašė:
Palyginot visiškai ne į temą![]()
Dar ir kaip i tema, jeigu jai slykstu bevalgant ziuret kaip moteris maitina su krutine is kurios tryksta pienas, tai man slykstu ziuret i moteris, kurios kisa buteli vaikui i burna plastmasini🤷♀️ ir apskritai man gal burna - seksualumo ELEMENTAS, tai lai prisidengia ja 😏
Fathiyah parašė:
Dar ir kaip i tema, jeigu jai slykstu bevalgant ziuret kaip moteris maitina su krutine is kurios tryksta pienas, tai man slykstu ziuret i moteris, kurios kisa butel…
Visiškas nusišnekėjimas.
Fathiyah parašė:
Dar ir kaip i tema, jeigu jai slykstu bevalgant ziuret kaip moteris maitina su krutine is kurios tryksta pienas, tai man slykstu ziuret i moteris, kurios kisa butel…
Baikit šnekėt nesąmones
Vitalija.E parašė:
Baikit šnekėt nesąmones![]()
Kokias ji nesamones sneka tokias ir as 🤣
Fathiyah parašė:
Mazdaug jei tau slykstu matyt kai vaikui butelys i burna kisamas, tai tu nusisneki, o jei krutis tai jooooo, kaip slykstu 😁
Cia reikia tris kartus aukstaji baigt, kad suprast 🙄
To_the_Moon parašė:
Mazdaug jei tau slykstu matyt kai vaikui butelys i burna kisamas, tai tu nusisneki, o jei krutis tai jooooo, kaip slykstu 😁
Nu!😂
Bet vistiek geriausias tas, kad krutys tai sekso elementas ar koks ten 🤣 skirtos vyrams🤣
o pienas is ju tik seip bega, for fun🤣
Fathiyah parašė:
Nu!😂
Bet vistiek geriausias tas, kad krutys tai sekso elementas ar koks ten 🤣 skirtos v…
Vyrui bėga :))
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai