Vikaledi parašė:
Tikrai nesityčioju ar pašiepiu ,o jeigu kam atrodo per grubus mano komentarai čia ne mano bedos nesu siusiu iš prigimties,nesu ir daktaras dėl Dievo meilės ,todėl i…
Связь между моим постом и вашим комментарием видите? Я - нет.
Vikaledi parašė:
Tikrai nesityčioju ar pašiepiu ,o jeigu kam atrodo per grubus mano komentarai čia ne mano bedos nesu siusiu iš prigimties,nesu ir daktaras dėl Dievo meilės ,todėl i…
Связь между моим постом и вашим комментарием видите? Я - нет.
te365 parašė:
В который раз убедилась, что вы, Vikaledi, слушаю, но не слышу!!!!!
Nu supykot, įsižeidėt. Suprantama. Bet toliau lieti savo pyktį tai nei šis nei tas. Susiimkite, arba jau tokias asmenines antipatijas aiškint
ės privačiomis žinutėmis. Taikos ir ramybės moterys
te365 parašė:
Nu supykot, įsižeidėt. Suprantama. Bet toliau lieti savo pyktį tai nei šis nei tas. Susiimkite, arba jau tokias asmenines antipatijas aiškintis reiktų privačiomis žinutėmis. Taikos ir ramybės moterys
te365 parašė:
Так вот прошу, идти лесом и игронировать мои сообщения таких, как Vikaledi. А другим хочу сказать огромное спасибо за своевременные советы!
…
Oho ! aš jūsų neįžeidžiau ir niekur nesiunčiau .Gero jums gyvenimo ir viso ko geriausio 🙏🙏🙏gerkit visą vaistinėlę į sveikatą jei tik jums padeda
te365 parašė:
Jus ,mieloji , užnešė nejuokais. Perskaitykit ką parašėt, o geriau pagalvokit prieš rašydama ir nesimėtykit tokiom frazėm. Čia nepriimta tokiu leksikonu reikštis. Net jei kas ir susiginčyja, tai tvardosi ir bjaurių žodžių neleidžia sau rašinėti. Niekas čia neparašė kažko tokio jūsų adresu, kad tokiu tonu siūstumėt jums neįtikusius.
te365 parašė:
Uzsisventet per daug
te365 parašė:
AS ESU SAU GYDYTOJA JAU 40 METU!
Aspirinas skiriamas diabetikams!!! Jie TURI vartoti ir taip krauja skistinancius v…
Nesu konfliktiska,Vikaledi gal ir praeis,bet as negaliu.Ko jus siuntat?Matot ka jinai raso?Zmogus jum patarimus duoda,serga uz jus,vos neatsipraso,o jus dedat sauktukus rasydama,kas reiskia pykti ir rekima.Esu is tylesniu stebetoju,maciau ir sekiau jusu istorija,panika keliat del nieko,visus vaistus norit vartoti kuriuos kitos vartoja.Visos duoda jum patarimus,o jus cia siuntat.Kazkaip gal biski susiimkim,ir kam teisybe akis drasko gal geriau tada isvis neklausti patarimu
Nes nu pyktis cia kazkaip nelabai tinka,ypac kaip visos einam vieną ir labai sunkų kelia
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai