Vabaliukas09 parašė:
Tai gal neplanuokite vaikų jei pinigu neturite tam?
Oj nepagalvojau jog turiu milijonus turėt vaikui 😂🤣 vsio db ką išvalymą bėgtis daryti? 😂 Dar kartą pasakysiu tau PRAPLAUK 😂 🤣
Vabaliukas09 parašė:
Tai gal neplanuokite vaikų jei pinigu neturite tam?
Oj nepagalvojau jog turiu milijonus turėt vaikui 😂🤣 vsio db ką išvalymą bėgtis daryti? 😂 Dar kartą pasakysiu tau PRAPLAUK 😂 🤣
Vabaliukas09 parašė:
Man ačiū Dievui to nereikėjo,bet teko per para tureti du skrydžius ir nieko nenumiriau gyva kaip matote,aj ir net ne per para o per 12val,na žinoma ne nėščia bet te…
Nu bet tau vat niesti labai...paimk nuskrisk,gauk ir pristatyk,viskas taip paprasta juk,tegu vyras tavo nuskrenda,nes panasu,kad supermenas💪
Vabaliukas09 parašė:
Man ačiū Dievui to nereikėjo,bet teko per para tureti du skrydžius ir nieko nenumiriau gyva kaip matote,aj ir net ne per para o per 12val,na žinoma ne nėščia bet te…
Taiva dėl nėštumo jums nieko daryti nereikėjo. Taip, kad nevaidinkite čia didvyres! Jūs db ją uzsipuldama daugiau kenkiate jos nėštumui! Negi tokia bjaurybė esat, kad aukščiau yra noras jai įkąsti, net negalvojant kaip tai gali atsiliepti jos nėštumui?
L.A.P.Ė. parašė:
Nu bet tau vat niesti labai...paimk nuskrisk,gauk ir pristatyk,viskas taip paprasta juk,tegu vyras tavo nuskrenda,nes panasu,kad supermenas💪
Turiu aš dupashon bet jai tokie nepadės reik stipresniu.per siuntas įdėčiau kur veža iš Oslo vistiek važiuoja per Stokholmą pravežtu ir per dieną gautu,dar ir receptą turiu tu vaistų,matote per dvi minutes mintis atėjo kaip net padeti ir greit,o čia žino jog turi problema ir ne tai jog iš anksto nepasirūpina jog turėtų atsargai bet dar ir ieško pasiteisinimu kodel negali gauti laiku ir tada geriau nieko nedarys.
Vabaliukas09 parašė:
Turiu aš dupashon bet jai tokie nepadės reik stipresniu.per siuntas įdėčiau kur veža iš Oslo vistiek važiuoja per Stokholmą pravežtu ir per dieną gautu,dar ir rece…
Žiūrėkit ir daktaro houso nereikia, ji žino net kokiu reikia
Lūšiukė parašė:
Taiva dėl nėštumo jums nieko daryti nereikėjo. Taip, kad nevaidinkite čia didvyres! Jūs db ją uzsipuldama daugiau kenkiate jos nėštumui! Negi tokia bjaurybė esat, k…
Mane veikia tik tos kurios yra vertos dėmesio moterys ir mamos. Tokių čia daug mačiau ir žinau. Bet tokioms kaip vabaliukas aš atspari 🤣😂 nepergyvenkite, aš žinau jog mano nėštumui bus viskas gerai ir man toli gražu nerūpi ką kalba kažkokia kaimietė pasijutus karaliene 😂🤣👑
Lūšiukė parašė:
Nu tikrai nevisada. Mano vyro tėtis mirė per tris karalius. Skrydį gavo tik dar ant kitos dienos. Rytdienos bilietai absoliučiai visi buvo išpirkti. Nors sėsk į maš…
Ji pati rašė jog ne pirmas kartais kai taip nutinka jau tai ar ne 7 persileidimai buvo,tai ji manau jau net geriau žino kokiu jai vaistų reik ir kokiom dozėm juos gerti.
Tada buvo 3karaliai tai šventine diena galbūt ir buvo tokia sunki situacija,bet dažnai galima oro uoste gauti bilietus nors pardavime jų nebūna nes buna ne visi keleiviai atvyksta į skrydį ir taip atsiranda vieta lėktuve,taip yra tekę pirkti bilieta,na sakau kai nori randi kaip spręsti problema tik žinoma reikia noro,be noro tada atsiranda milijonas pasiteisinimu nebandyti ir tada lengviausia paverkti.
Vabaliukas09 parašė:
Turiu aš dupashon bet jai tokie nepadės reik stipresniu.per siuntas įdėčiau kur veža iš Oslo vistiek važiuoja per Stokholmą pravežtu ir per dieną gautu,dar ir rece…
Nu cia pasneket tai visi gali,jau,kad tokia geradare tai butum ne sudus cia drabscius,o privaciai pasnekejus,o dabar ji mat su mergaite ant ranku pagalvojo,sugalvojo plana ir koks baisus zmogus jo nesiima igyvendint,ne zodziais,o darbais,kaip sakoma🤷♀️ir siaip nu realiai nei tau rupi nei ka,tiesiog nori cia pasipilstyt is tuscio i kiaura,nes neturi ka veikt
Lūšiukė parašė:
Žiūrėkit ir daktaro houso nereikia, ji žino net kokiu reikia![]()
Teko ne viena diena skaityti tema ifv kur tra td kai mum pasake jog su tokias rodiklis galima pastoti tik ifv pagalba tai daug skaičiau ten moteris daug diskutuoja ir apie prg ir kaip ji pakelti ir kokie vaistai tinka ar ne tinka ir pačiai būvo skirtas prg tad taip žinau.
L.A.P.Ė. parašė:
Nu cia pasneket tai visi gali,jau,kad tokia geradare tai butum ne sudus cia drabscius,o privaciai pasnekejus,o dabar ji mat su mergaite ant ranku pagalvojo,sugalvoj…
Oj turiu ką veikti,privačiai aš nerašau,bet taip galbūt jus teisi vertėjo parausti tik mano siūlomas dupashon kažin ar padės išspręsti jos problema tai per silpnas vaistas jog pakelti prg staigiai.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai