Vabaliukas09 parašė:
Yra ir tu man gali pasakoti ką nori kad nėra net ir tame straipsnį taip rašo
Tai vadinasi net pati to straipsnio neskaitei, aš tai perskaičiau ieškodama žodžio "ožys, ožiukai", na neradau nors tu ką. Isterijos nėra lygo ožiavimasis.
Vabaliukas09 parašė:
Manau nesugebėjote patenktini kūdikio poreikiu jog visa diena spiege nes kūdikiai jei pavalgė sausi pamiegojo be reikalo nespiegia visa diena
Na kadangi tavo mergaitė nereiškia emocijų, tai būtent sau gali pritaikyti apie poreikių nepatenkinimą. Vaikai turi reikšti emocijas, tėvai turi padėti jas išjausti.
Lūšiukė parašė:
Rekomenduoju perskaityti knygą ' kaip užauginti žmogų '. knygoje aprašyti pagrindiniai etapai kaip vaiką reikia auklėti, kas kokiu laikotarpiu vyksta vaiko gyvenim…
Man atrodo jai net ir padovanojus knyga ji jos neskaitys, o jei ir skaitys tai vistiek nieko nesupras kas parašyta ir interpretuos pagal savo mąstymo prizmę.
Kandapanda parašė:
Va būtent, pamiegojo, pakeičiau pampersą, pasodinau į kėdutę, daviau košės, pavangė, griebė šaukštą, metė ant žemės ir piktai: be be be. Padėjau ant žemės, nuropojo…
Vadinasi laikas keisto auklėjimo būdą, nes vėliau kris parduotuvėje ant grindų ir klyks. 😉
Vabaliukas09 parašė:
Na jau tik nereik,nei dėl dantuku nei dėl gerklytes ar diegliuku vaikas visa diena neklykia.diegliukai kūdikius kankina vakare dantukai labaiu skauda vakare ,o gerk…
O kam vaistus be reikalo duoti? Paracetamolis nuo temperatūros daugiau, o tokiai kaip anginai geriau spec vaistai. Aij, tiesa tu gi net sau antibiotikus nusprendi kada gerti be gydytojų apžiūros , tai ir dėl kiekvieno pirst vaikui paracetamolis.