Vabaliukas09 parašė:
Žinoma pasitaiko tik ji jau supranta jog tokie dalykai šiuose namuose nebus toleruojami
Nu tikrai esat pažengę ir prašokę 2-3 metukų raidą 🤗
Vabaliukas09 parašė:
Žinoma pasitaiko tik ji jau supranta jog tokie dalykai šiuose namuose nebus toleruojami
Nu tikrai esat pažengę ir prašokę 2-3 metukų raidą 🤗
Vabaliukas09 parašė:
Taip apie tai ir kalbu jog tai jie daro samoningai bet žinoma neplanuoja kad va šiandien krisiu parduotuvei jog tėvam nervus pavadinčiau o krenta ta momentą nes ži…
"negalima pasakyti, kad sąmoningai" kai yra kablelis prieš žodį "kad" tai nereiškia, kad visą esmę sakinio reikia pakeisti 😂😅🙈
Letena parašė:
Ar taip sunku tiesiog suvokti, kad vienerių metų vaikas nesuvokia ką jūs toleruojate/netoleruojate 🤦♀️ Kaip kreivai reikia matyti savo vaiką ir užsispyrus kartoti,…
Ji pirma juk moteris, o tik paskui mama ☺️
Evighet parašė:
Ji pirma juk moteris, o tik paskui mama ☺️
Frazės, kurios liks tėvų darželio atminty ir archyvuose🙈😁...
Kandapanda parašė:
Ponia, išmintingoji, patarkite ką man daryti: mano kūdikis šiandien pradėjo piktai rėkti ir rėkia visą dieną kaip signalizacija. Manau tai jau laikas auklėti, kad p…
Manau nesugebėjote patenktini kūdikio poreikiu jog visa diena spiege nes kūdikiai jei pavalgė sausi pamiegojo be reikalo nespiegia visa diena
Letena parašė:
Ar taip sunku tiesiog suvokti, kad vienerių metų vaikas nesuvokia ką jūs toleruojate/netoleruojate 🤦♀️ Kaip kreivai reikia matyti savo vaiką ir užsispyrus kartoti,…
Man keista jog jus į savo vaikus kaip
Į kokius žiopliukus žiūrit lyg jie kokie durneliai butų jog nesuprastu.
fleur68 parašė:
Frazės, kurios liks tėvų darželio atminty ir archyvuose🙈😁...
Jo jo 😅🙈
Vabaliukas09 parašė:
Manau nesugebėjote patenktini kūdikio poreikiu jog visa diena spiege nes kūdikiai jei pavalgė sausi pamiegojo be reikalo nespiegia visa diena
O aš manau kad nusišnekate, žinojot apie diegliukus? Apie dantukus? Apie šiaip skausmus gerklytės ir panašiai?
Vabaliukas09 parašė:
Rekomenduoju perskaityti knygą ' kaip užauginti žmogų '. knygoje aprašyti pagrindiniai etapai kaip vaiką reikia auklėti, kas kokiu laikotarpiu vyksta vaiko gyvenime ir tai jau apie auklėjimą rašoma nuo poros metukų.
Vabaliukas09 parašė:
Jie nėra nei žiopliukai, nei durneliai ir mes į juos taip nežiūrime. Metų amžiaus žmogus yra metų amžiaus, o ne prilyginamas trimečiui.
Tikrai labai keista, kad tau visi kiti vaikai yra durneliai, sunku įsivaizduoti kaip įsiliesit į socialinį gyvenimą tarp visų durnelių.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai