Boružėlytė parašė:
Kokias pareigas pati užimi, nes labai ten šauniai ir stipriai auginta buvai?
Namų šeimininkės 🤔😅 Oij visų specialybių profesorė 😊
Boružėlytė parašė:
Kokias pareigas pati užimi, nes labai ten šauniai ir stipriai auginta buvai?
Boružėlytė parašė:
Taip, vaikų išnaudojimas man yra jautri tema. O Tau ne?
Manot, supras? Vaikų išnaudojimas, vaikų nepriežiūra yra kiekvienam, sveikos mąstysenos, individui jautrios temos. Tik ar man Vabaliuko pezėjimas pyktį jos atžvilgiu sukelia, aišku, kad ne. Tik beviltiškumo ir nusivylimo jausmus. Jei bendrautumėm kur nors apčiuopiamų rezultatų galinčioje turėti erdvėje (priimant įstatymus, nutarimus ir t.t.), tada taip, atsirastų ir pyktis.
Viletux parašė:
Manot, supras? Vaikų išnaudojimas, vaikų nepriežiūra yra kiekvienam, sveikos mąstysenos, individui jautrios temos. Tik ar man Vabaliuko pezėjimas pyktį jos atžvilgi…
Nežinau, matysim
bet kadangi supranta, kad 1 iš 500 baisu, tai dar turiu vilties
galadriel parašė:
Užtat čia matyt nostalgija tam, kas buvo prieš 50 metų
Kai karvių melžėja "galėjo" stovėti už valdžios vairo. Tai turiu naujienų: the world has changed
Bet tai jo, ne taip paprasta keistis kartu su juo.
fenix parašė:
Kaip buvo pradžioje, prieš 100 puslapių, taip ir dabar ir per amžius temoje "Pasipykim".
Narcisizmas vabaliuke tiek įsibujojęs, kad jau niekas jokiais auklėjimais neišmuš ir neužmuš 😌
galadriel parašė:
Oij, tai čia dar neblogai. Maniškis skaityti išmoko tik prieš 1 klasę, o knygas pats skaityti pradėjo tik prieš kokius 4-5 mėn. 😂 Realiai iki 6 m nei pasakų nenorėj…
Mano ketvirta dukra išmoko skaityti iš viso tik išėjusi į pirmą klasę,nors nuo gimimo klausėsi pasakų (skaitėm vyresniai sesei,o ji buvo kartu), mėgo vartyti knygutes ir įsimindavo lengvai kai kuriuos žodžius iš eilėraščių. Tai jau iš viso esu prasta mama, pagal vabaliuką, išleidau vaiką į mokyklą nemokantį skaityti 🤭
Į šitą formumą užsuku retai, bet kai užsuku, vis ko nors naujo sužinau. Be vabaliuko forume mažai gyvybės būtų. Gal ir gerai, kad ji taip intensyviai diskutuoja visur 🤣, palaiko diskusijas įvairiomis temomis.
Apie vaikų auklėjimą, tai apskirtai pykčius keliant diskusija,bet kokiam forume, todėl kad žmonės,kurie susilaukia vaikų, turi skirtingas asmenines patirtis, augę skirtingose aplinkose, domisi skirtingais auklėjimo metodais ir kiekvienas iš jų jaučiasi teisus. Svarbiausia nekišti savo auklėjimo modelio per prievartą tam, kas pasirinko kitokį. Svarbiausia yra užauginti psichologiškai sveiką, laimingą žmogų.
fenix parašė:
Nea, aš manau kad tau reikia paskaityti.
Pagaliau
Skaitau ir galvoju, negi niekas neatkreips dėmesio į vabaliuko sugebėjimą ugdyti "instinktus"
Vabaliukas09 parašė:
Taip sutinku sąvoka tam ką noriu pasakyt gal ir netinkamama bet net ir tame straipsnį ją naudoja. Tad jei žinai geresne sąvoka apibūdinti tai ką rašo ir tam straips…
Atsargumas. Apie savisaugos instinktą pasiskaitykite "Raidos psichologijoje".
Vabaliukas09 parašė:
Pvz aš daug skaitau minčių iš A.L minčių kaip ji auklėja kokias pvz ir kokiomis knygomis semiasi tad nueik pas ją į fb profilį ir rasi visa literatūra kuri mane dom…
Skaitykite ne paskirtas mintis, o nuosekliai kas parašyta jos siūlomose knygose su o, bet ir tačiau
Silk parašė:
Kaip ir sakė, pas ją telefonas taiso žodžius, todėl jai leistina šitaip rašyti. O man, nesvarbu, yra ar nėra telefone lietuviška klaviatūra, turiu rašyti lietuviško…
Joks telefonas neištaisys, jei rašysi "tualetas" į "tuoletas"
Vabaliukas09 parašė:
O tau irgi žiūriu reiktų grįžt į mokykla ir sužinoti jog ne tik gyvyniukai turi instinktus bet ir žmogus 😂
O kas "gyvyniukams" išauklėjo instinktus?
Vabaliukas09 parašė:
Kai prisiskaitysi tokiu straipsniu ir užauginus vaiką pagal juos ir kai jis užaugs sakysi blemba kokia durna buvau norėčiau kad mano vaikas nors per puse butų kaip …
Nu ir kam pati vadovaujate, būdama taip gerai užauginta?
Vabaliukas09 parašė:
Tik 6 m išmoko skaityt ? Rimtai? Aš jau 5m knygas skaičiau prima mano knyga buvo "Jonukas ir Gretutė" kuria perskaičiau. Ir dar negana to mama tik raideles parodė i…
Vabaliukas09 parašė:
Aš rašau labai gerai ir mintys dėstau labai gerai,jus tik čia turite bėdų su teksto suvokimu,bet negaliu jūsų kaltint per mažai knygų skaitėte![]()
Brangioji, jūs rašote "daigtas", nežinote kaip rašomi vietininko linksnio daiktavardžiai, tai apie kokį savo raštingumą kalbate? Ar Krėvės knygos buvo vienintelės, kurias skaitėte?
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai