Šilo_uoga parašė:
Jeigu kažkas dėl šito ir kaltas, tai tik V. Krėvė![]()
😂😂😂
Šilo_uoga parašė:
😂😂😂
Šilo_uoga parašė:
Visko gali būti. Skaitė V. Krėvę, o perskaitė Lietuvių liaudies pasakas 😅
Letena parašė:
Popkornai baigėsi sulig temos pabaigaĮdomių metodų sužinojau 😁
O šiaip turiu pastabą apie "unikumą". Nuo amžių amžinųjų sakoma: jei nori mokėti r…
Žinok tikrai unikumas, kas 1 klasėje perskaičius V. Krėvės knyga, ją atpasakoti 5 klasėje ir nuo tam tikros vietos, jau daugiau nei unikalumas, ką jau kalbėti, kad tame tarpe buvo perskaityta tūkstančiai knygų. 🤷♀️
Nu kad ir kiek skaičiau, kad ir kaip man jos patiko, na bet mano protas tiek toli neišnešdavo, kad po 4-5 m papasakoti ir dar nuo tam tikros vietos.
Viletux parašė:
Kokią jautrią stygą? Dar kartą sakau, primink konkrečiau, nes per tavo pezėjimas, sunku atsirinkti.
Aš rašau labai gerai ir mintys dėstau labai gerai,jus tik čia turite bėdų su teksto suvokimu,bet negaliu jūsų kaltint per mažai knygų skaitėte
Vabaliukas09 parašė:
Aš rašau labai gerai ir mintys dėstau labai gerai,jus tik čia turite bėdų su teksto suvokimu,bet negaliu jūsų kaltint per mažai knygų skaitėte![]()
😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Aš rašau labai gerai ir mintys dėstau labai gerai,jus tik čia turite bėdų su teksto suvokimu,bet negaliu jūsų kaltint per mažai knygų skaitėte![]()
Perskaitykit dar knygą apie skyrybos ženklus 😉
Daphne parašė:
Perskaitykit dar knygą apie skyrybos ženklus 😉
Nu ką jūs kimbat, gi telefonas pertaiso, tai ką daryt žmogui. Šiaip, ji tai juos deda kaip priklauso 🤷♀️🙄
Vabaliukas09 parašė:
Man rodos tau jautrios temos nes įpratus dalykus sureikšmino iki tiek lyg atrodo tave vaikystei išnaudojo tėvai gal net paliko vaikų namuose ir dar negana to ten re…
Taip, vaikų išnaudojimas man yra jautri tema. O Tau ne?
Dėl priežasčių klysti. Tiesiog - nesu psichopatė ir kai žinau, kad neišsivysčiusiose šalyse 1 iš 4 vaikų (Afrikos šalyse 1 iš 5) pasmerktas išnaudojimui (t.y., darbui, kuris netinka pagal amžių ir žaloja sveikatą ir vystymąsi) ir neturi ateities, kažkaip visai nejuokinga. Susidūrusi esu netiesiogiai - per pažįstamų pasakojimus, kurie kilę iš vargingų šalių, ir per informaciją iš prieš vaikų išnaudojimą nukreiptų labdaros organizacijų, kurių veiklą remiu.
Beje, geras socialinis įgūdis: klausti, kai kažko nežinai, o ne išgalvoti.
Vabaliukas09 parašė:
Kai prisiskaitysi tokiu straipsniu ir užauginus vaiką pagal juos ir kai jis užaugs sakysi blemba kokia durna buvau norėčiau kad mano vaikas nors per puse butų kaip …
Kokias pareigas pati užimi, nes labai ten šauniai ir stipriai auginta buvai?
Vabaliukas09 parašė:
Prieš tokius argumentus belieka kapituliuoti - neskaičiau išvis nei vienos knygos, kam man jos, aš pati sau faina😘
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai