Silk parašė:
Aš manau, kad jeigu jau bus pas kitą žmogų išugdytas savarankiškumas, tai jo neturėtų užgožti kažkas kitas 🤷♀️🙄 Tai, manau, galite būti rami 😀…
Omg, kokia nepriekaištinga skyryba ir rašyba 😃😮😂🙈🎈❗✅✅
Silk parašė:
Aš manau, kad jeigu jau bus pas kitą žmogų išugdytas savarankiškumas, tai jo neturėtų užgožti kažkas kitas 🤷♀️🙄 Tai, manau, galite būti rami 😀…
Vabaliukas09 parašė:
Mano irgi sulauks bet ji turi išmokt jog mama negali mesti savo darbu kada tik ji užsimano nes tokiu būdu ko išmoks ? Išmoks visad būti prie mamos jokio savarankišk…
Nei tu žinai kiek mano vaikas gauna dėmesio,nei šnekek čia. Amžinai ta pati plokštele pas tave sukasi
gal pakeisk jau ja? Tiek visko pas tave dar gali būti
Galėčiau sakyti mano vaikas moka daug daugiau nei tavo,bet ai galvok jog tavo auklėjimas tobulas ir jin savo jausmų neužslepus yra.
net juokinga kai ta pati kartoji,nesant jokiai patirčiai. Čia nevelk kitu vaikų,čia turi į savo pažiūrėti. To pačio auklėjimo metodo nepritaikysi net savo vaikui,nes jie laaaabai skirtingi. Nors kur tau žinoti tu dar tik viena augini neturinčia dvieju metu net
Boružėlytė parašė:
1. Visi daug ko turi išmokti. Savu laiku. Apskritai mes visą gyvenimą mokomės, priklausomai nuo to, ko mums konkrečiu laikotarpiu reikia ir kam esame pasiruošę. Pas…
Blogai auklėjai,kad vamzdžiu bijo 🙊😁 bet pagal vabaliuka reikejo eit uždaryt wc kad nebebutu baimes vamzdžiams 🙊
Vigeri parašė:
Vajezau, ačiū ačiū, nereikia tiek komplimentų. 🙈😀 Visą naktį nemiegojau kol išmokau, ir dabar negaliu atsitraukti nuo telefono ir kompiuterio, nes lietuvių kalboje žodžių daug, kol išmoksiu visus parašyti. Bet labai dėkoju, kad leidote suprasti, jog patobulėjau. 😅
Boružėlytė parašė:
Jai taip tiko ir patiko. O gal ir taip - iš kur mums žinot? Pepė Ilgakojinė irgi puikiai sau viena tvarkėsi. Ir net ryšys su tėvu fantastiškas. Be to, taip ir lengv…
Belieka man jus užjausti, kad veltui laiką gaišote savo pačios ir vaikų psichologijos narstymui...Dabar, gi va, viskas ant lėkštutės pateikta, turim ugdymo, auklėjimo, nu dar instinktų (kas būdinga ir gyvūnams, nes nu rupūžiukas nelenda saulėj pasikaitinti, kažin kodėl) mokslo ekspertų, paskaitykit, pasidomėkite.
galadriel parašė:
Panašiausia, kad tavoji užsiima su savimi, nes:
1. Žino, kad mama neatsilieps, nors ir kaip jos reikėtų, nepatenkins poreikio, kad…
Ne, kai mama gąsdina, tai moko instinkto, savisaugos! Nieko jūs nesuprantat! Kai jūs ar aš šimtąjį kartą vaikui aiškinam, kad peilis aštrus, juo galima susižeisti, skaudės - neįvarydamos baimės vaikui, tai čia anomalija, neauklėjam vaikų. Taip kad tcitc, ir jums, ir man.
galadriel parašė:
Panašiausia, kad tavoji užsiima su savimi, nes:
1. Žino, kad mama neatsilieps, nors ir kaip jos reikėtų, nepatenkins poreikio, kad…
Tavo išvados klaidingos.
1 mano vaikas moka užsiimt nes jaučiasi saugus nes mama visad atsiliepia kada jos reik iš tiesu.
2 mano vaikas nebijo ir neišsigąsta nes aš ji supažindinu su pasauliu atsargiai ir atsakingai ką ner pataria psichologai.
O tu tai tikrai turėsi bėdų su savo vaikų nes jis :
1 neišmoks butų savarankišku
2 jaus baime kažką daryt nes mama juo nepasitiki
3 ir visada gyevnime nešiosis nuoskauda jog mama juo niekada nepasitikėjo ir neišmokė savarankiškumo
4 kai ateis laikas palikti namus jis to nesugebės nes nebus išmokytas būt savarankišku
Susiimk kol laikas ir sukurs savo vaikui ateiti
skirmantukas parašė:
Nei tu žinai kiek mano vaikas gauna dėmesio,nei šnekek čia. Amžinai ta pati plokštele pas tave sukasigal pakeisk jau ja? Tiek visko pas tave dar gali būti
![]()
…
Tai tu pirma pradėti gauni atgal ir paskui kaip tas šunytis pabrukes uodega bėgi skųstis 😂
Viletux parašė:
Belieka man jus užjausti, kad veltui laiką gaišote savo pačios ir vaikų psichologijos narstymui...Dabar, gi va, viskas ant lėkštutės pateikta, turim ugdymo, auklėji…
O tau irgi žiūriu reiktų grįžt į mokykla ir sužinoti jog ne tik gyvyniukai turi instinktus bet ir žmogus 😂
Vabaliukas09 parašė:
Tavo išvados klaidingos.
1 mano vaikas moka užsiimt nes jaučiasi saugus nes mama visad atsiliepia kada jos …
Su 4 punktų nesutinku. Net ir infantilus žmogus pradėjęs gyventi savarankiškai, išmoksta savarankiškumo 🤷♀️
Ingka parašė:
Su 4 punktų nesutinku. Net ir infantilus žmogus pradėjęs gyventi savarankiškai, išmoksta savarankiškumo 🤷♀️
Ane? O kaip paaiškinsi fenomeną socialiniu įgūdžiu stoka ?
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai