Vabaliukas09 parašė:
Žinoma nes būvo pakankamai šilta jog sukeltu nemalonius jausmus ir patirima.
Nu įdomiai, nesugalvočiau taip 😬
Vabaliukas09 parašė:
Nu įdomiai, nesugalvočiau taip 😬
Boružėlytė parašė:
Kam prieštaraujat? Nesuprataurašiau "nei viena nespindi".
Tam ir prieštarauju "nei viena nespindi" (socialiniais įgūdžiais), nes viena tikrai spindi.
Sarkazmas, jeigu ką, ir anoj, ir šitoj žinutėje.
Viletux parašė:
Tam ir prieštarauju "nei viena nespindi" (socialiniais įgūdžiais), nes viena tikrai spindi.
Žiū mano teksto interpetavimo įgūdžiai stringa
Darau pertrauką
Vabaliukas09 parašė:
Nereik ir sakyt nuo kada turbut dvi dienos dar kaip išmoko sutepti sumuštinius del to ir nesakai 😂
Čia jau mano reikalas kiek laiko ką daro. 🤷♀️
Skaitau ir mokslines knygas, ir tai ką moko koledže, ir straipsnius. 🤷♀️ Bet ten kažkaip tokių nesąmonių kaip tu sakai nerašo.
Beje ar skaitei ką rašiau apie pavyzdį iš realybės? Spėju kad ne.
Nessi parašė:
Oij ir vel kiek dienu is eiles Vabaliukas su savo "demesio stokos sindromu" irodineja savas tiesas. Na pasiziuriu, gi pilnatis arteja. Tai kaip ir aisku ko ta moter…
Pas mane šiltnamyje auga, tai nereikia ant palangės. 😁
Vabaliukas09 parašė:
Nemalonius patyrimus sukėlė ne daiktas kuri lietė, kuris dūrė, nuo kurio krito, o mama, nes juk nesupranta vaikai tokio amžiaus jog tai pasekmė, o supranta tai kaip mamos elgesį su pačiu vaiku. Tai vaikas mamos stovinčios prie dujinės bijos, o ne pačios dujinės.
Boružėlytė parašė:
Žiū mano teksto interpetavimo įgūdžiai stringaDarau pertrauką
![]()
Aš irgi jau out...nes tikrai nesuvokiu, ar žmogus tiesiog trolina apie vergovę, nepriežiūrą rašydamas, ar čia realiam žmogui, realiai taip atrodo. Jei variantas antras - tai kraupu, o prieš naktį geriau knygelę merginai paskaitysiu (nesavarankiška, nori dar dėmesio užmigdama), nei tokius nesusivokimus.
Kaip tik mano mylimiausias naujienlaiškis "įkrito". Ir tema labai aktuali. Kaip užauginti neVabaliuką: https://www.ahaparenting.com/parenting-tools/emotional-intelligence/self-esteem
Viletux parašė:
Aš irgi jau out...nes tikrai nesuvokiu, ar žmogus tiesiog trolina apie vergovę, nepriežiūrą rašydamas, ar čia realiam žmogui, realiai taip atrodo. Jei variantas ant…
Dar skaityti pati neišmoko? 😲 Nu visai jau, tokių metų prieš miegą turėtų jau pati knygeles skaityti. 😉
galadriel parašė:
Dar skaityti pati neišmoko? 😲 Nu visai jau, tokių metų prieš miegą turėtų jau pati knygeles skaityti. 😉
Tai va, nei pati skaito (ištikrųjų ir man neleidžia), paveiksliukus žiūrim ir savo išgalvotas istorijas pasakoju, įsivaizduojat? Tai aš išvis degradavus, kaip mama, nes vaikas nei pasakų klausyt nenori, tik mamos istorijų. Ir dar prisiglausti nori...seubas...koks žmogus išauks...ka dariti? Gal gramatikos eit pasimokyti🤣🤣
Labanakt merginos😘
Nessi parašė:
Oij ir vel kiek dienu is eiles Vabaliukas su savo "demesio stokos sindromu" irodineja savas tiesas. Na pasiziuriu, gi pilnatis arteja. Tai kaip ir aisku ko ta moter…
Rytoj kaip tik šaltibarščius darysiu 🙈
Viletux parašė:
Tai va, nei pati skaito (ištikrųjų ir man neleidžia), paveiksliukus žiūrim ir savo išgalvotas istorijas pasakoju, įsivaizduojat? Tai aš išvis degradavus, kaip mama…
Oij, tai čia dar neblogai. Maniškis skaityti išmoko tik prieš 1 klasę, o knygas pats skaityti pradėjo tik prieš kokius 4-5 mėn. 😂 Realiai iki 6 m nei pasakų nenorėjo skaityti, nei paveiksliukų žiūrėti, nei vartyti. 🤷♀️ Tai pas jus jau pažanga. 😁
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai