2023.05.02 01:46 (prieš 3 m.)
LaMona parašė:
gal ir neadekvačios. Užeikite ant jos ir pamatysite, kad ji užsidėjusi, kad gandrų laukia ilgiau nei 2 metus. Na ir tai paaiškina viską. Jei Jūs lauktumėte ilgiau n…
Tai žinokit aš ją ir suprantu , todėl ir parašiau,kad psichologo pagalba gal padėtų . Esmė tokia ,kad jei tau sunku gyvenime ,nereiškia ,kad gali išsilieti ant kitų , ėsti kitus , vyti . Oi ,jai gi sunku - todėl galima pateisinti elgesį.Nei velnio ji neturi teisės būti tokia kokia yra . Gali liūdėti ,verkti ,bet neturi teisės išsirinkus auką ją pulti.Jei sunku,nesusitvarkai su savim -eik pas psichologą ,o ne pulk kitus ir tyčiokis. Visoms gyvenime būna sunkumų . Aš buvau nėščia 8 savaites su ketvirtu vaiku ,kai kitas mano vaikas susirgo , 3.5 metų buvo ant chemoterapijos ,tai ką man reikėjo ateiti į forumą ir kabinėtis prie visų mamų ,kurių vaikai sveiki ,nes va, mano vaikas ligonis ,o tavo tai sveikas ,kodėl man čia rodaisi su savo sveiku vaiku ,dink iš vienos temos ,dink iš kitos. Mamos kaltos ,kad mano vaikas serga, o jų sveiki? Aš kalta ,kad ji negali susilaukti vaikų ,o aš turiu 5 ?
Šlykščiam elgesiui pateisinimo nėra , galima užjausti ,bet ne pateisinti.