Jetau, kaip juokinga skaityt besiardanciu komentarus
Nu sakes, kokios motinos tereses
juokas ima, kai kisa visokius mokslinius straipsnius. Yra begale tu moksliniu straipsniu, priestaraujanciu vieni kitiems, tai kuriais dabar tiket?
Man, asmeniskai, skaitant tokias temas, labiau uzkliuna maitinanciu MP komentarai, nei misinuku maitinanciu. Tos "motinpieniskosios" dazniausiai ir buna didziausios nepraustaburnes, kurios plesosi labiausiai. Kas is tu vaiku bus, jei motinos tokios, kad ir maitinancios MP? Neisizeiskit, ne i visu cia adresus, bet kai kurios taip totaliai nusisneka, kad neimanoma skaityt. Uzklydau i sita tema, tikedamasi pirmakart su sypsena skaityt, kokiu tolerantisku mamu buna, bet, kaip ir buvo galima tiketis - klydau.
Nesu is tu, kurios nemaitino - atvirksciai - esu is tu laiminguju, kuri turejo daug pieno, neturejo jokiu mastitu, dukra nekabedavo amzinai ant papo, bet vis tiek maitinau iki 9men. Nutraukiau, nes mazei pradejau duoti MP is buteliuko, nes man taip patogiau buvo, bet ilgainiui jo eme mazeti, o as ir nesistengiau islaikyt, nes, manau, kad jau ir taip uztektinai maitinau. Ir man maitinimas buvo net blogiau uz pykinima pirmus tris men, gimdyma ir ir kitus nemalonumus ir nebijau to pripazint - nuolat budavau slapia, kas man kele be galo dideli diskomforta. Isvis nemanau, kad kazkam maitinimas suteikia malonuma kazkoki, o kurios taip sako - muskit mane pagaliais - netikiu ir niekad netikesiu. Kita kudiki ketinu panasiai maitint, nors, kas ten zino, gal mano nuomone pasikeis ir sugalvosiu, kad trimecio burnoj papas - normalu
As nespjaunu, kaip liaudis sako, i sulini, is kurio ketinu gert, tad, ir jus, mielosios, jei maitinot viena vaika ilgai, labai linkiu, kad su jusu dideliausiais norais gautusi ir kita (-us) tiek ismaitint, tik ziurekit, kad netektu pereiti i kita barikadu puse
Sekmes visoms maitinancioms ir nemaitinancioms! Lai jusu vaikai auga sveiki ir laimingi, maitinti MP ar misinuku!