Emilton parašė:
Sveikos merginos,
Sveika, mano bendra buvo 1:123, Nipt atėjo geras, nepamirškit, kad prisca tik tikimybių teorija ir nestresuokite, nes as veltui nervus gadinausi ir stresavau.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįEmilton parašė:
Sveikos merginos,
Sveika, mano bendra buvo 1:123, Nipt atėjo geras, nepamirškit, kad prisca tik tikimybių teorija ir nestresuokite, nes as veltui nervus gadinausi ir stresavau.
Emilton parašė:
Sveikos merginos,
tygra parašė:
Ačiū, šiek tiek nuraminote.
O sakykite, kurį pasirinkot NIPT ar išsamesnį, ar paprastesnį? Nežinau, kurį rinktis variantą, gydytoja minėjo, kad užtektų ir paprastesnio.
Emilton parašė:
Ačiū, šiek tiek nuraminote.O sakykite, kurį pasirinkot NIPT ar išsamesnį, ar paprastesnį? Nežinau, kurį rinktis variantą, gydytoja minėjo, kad užtektų ir …
Kaip rekomendavo genetike, paprastesni.
Emilton parašė:
Sveikos merginos,
O kurią savaitę jums dare šį turimą? Nes čia kaip suprantu ne prisca. Čia turbut vėliau nei 14 savaite. Nes man dare po 14 savaites ir tas tyrimas nėra labai tikslus, na ne toks kaip prisca. Mano buvo 1:45 ir abu dvyniai sveikuteliai
spurgos parašė:
O kurią savaitę jums dare šį turimą? Nes čia kaip suprantu ne prisca. Čia turbut vėliau nei 14 savaite. Nes man dare po 14 savaites ir tas tyrimas nėra labai tikslu…
Kai darė tyrimą buvo 13 sav. + 2 dienos. Nelabai žinau aš tų tyrimų, nes susiduriu pirmą kartą. Gydytoja iškart nepranešė apie rezultatus, todėl viskas nusikelia vėlesniam laikui. O jūs darėtės NIPT?
Emilton parašė:
Sveikos merginos,
Bet ar teisingai supratau, tai nėra bendri rodikliai? Čia tik iš kraujo?
Alina.mano.vardas parašė:
Bet ar teisingai supratau, tai nėra bendri rodikliai? Čia tik iš kraujo?
Aš taip suprantu, kad čia tik kraujo rodikliai.
Su echoskopu sakė, jei gerai viskas įvertinta bendrai sudėjus gaunasi norma.
Emilton parašė:
Sveikos merginos,
Mano biocheminė rizika Dauno sindromui buvo 1:30. Pergyvenau irgi labai. Bet gimė sveika dukrytė
Emilton parašė:
Aš taip suprantu, kad čia tik kraujo rodikliai.
Su echoskopu sakė, jei gerai viskas įvertinta bendrai sudėjus gaunasi norma.
Mano biocheminiai irgi buvo panašūs, o bendri kažkas daugiau virš 1000. Genetikė nerekomendavo tolimesnių tyrimų, nes sakė žiūri bendrą rodiklį ir echo. Aišku nerimo būta daug, bet pasirinkau toliau nesitirti. 19-ą savaitę apsilankiau dar kartą pas genetikę, echo buvo be nuokrypimų :). Nusiraminkite. Aišku, jeigu galite sau leisti Nipt, pasidarykite - nepakenks 😉.
barbe-devyndarbe parašė:
Mano biocheminė rizika Dauno sindromui buvo 1:30. Pergyvenau irgi labai. Bet gimė sveika dukrytė![]()
Mano rizika buvo 1:15 dauno sindromui. Vvt atėjo geras. Jau nedaug liko ir sužinosiu, ar tikrai viskas gerai.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai