2024.10.27 14:51 (prieš 1 m.)
Sveikos likimo drauges ☺️
Visos čia pakliūnam, kai tikrai buna nėštumas ne pats sklandžiausias.
Esu rasius viena iš pirmųjų šioj grupėje. Na mano istorija tokia, kad pirmas nėštumas užsibaigė 18 sav prolobavus pudelei ir nubėgus vandenims.
Pastojau vėl - užsiuvo- atsiradus infekcijai pradėjo siūlai nelaikyti. 22 sav atsidūriau Santariškese, išgulejau 2 sav ir tik situacija blogėjo. Kraujo turimai mano buvo pabai prasti, nusprendė užbaigti nėštumą. Vaikelis neišgyveno.
Trečias nėštumas - apsiūtas vėl kaklelis, isnesiojau puikiai, nuėmė siūlus 37 sav, ir 39 sav pagimdžiau.
Ketvirtas nėštumas po ilgo laiko, apsiūtas vėl kaklelis, jei ne gestacinis diabetas labai komplikuotas, tai dėl kaklelio jokių problemu nebuvo. Tik planinis gimdymas 37 sav.
Na ir dabar penktas nėštumas- 4 kart apsiūtas kaklelis. Ši kart iki 18 sav viskas buvo puikiai, džiaugiausi ir buvo ramu, kol 21 sav nuvykau į apžiūra ir diagnazavo jau 18 mm likusio kaklelio, bei viskas laikosi tik ant siūlu. Vėl ašaros, vėl panika. Padidino progesterona, judėt rekomendavo, bet jokių sunkumu. Man baisu, tai pati paskyriau sau lovos rezyma.
Apžiūra ketvirtadieni. Nusiteikus, kad iki 35 sav privalau išnešioti ar isgileti savo mažyle ☺️♥️♥️♥️