raimunda parašė:
as siandien suzinojau kodel gavau scana 38oj savaitej kai nei viena uk negauna,,, is mano draugiu, taigi mano placenta: anterior low. maza placenta mano...
gal ne maza, o zemai?
raimunda parašė:
as siandien suzinojau kodel gavau scana 38oj savaitej kai nei viena uk negauna,,, is mano draugiu, taigi mano placenta: anterior low. maza placenta mano...
gal ne maza, o zemai?
raimunda parašė:
As turejau skana 38sav nes MW mane kad mano lele neapsisukus;)
raimunda parašė:
nu as nesuprantu ko tu pergyveni dziaukis kad gavai dar viena skana, turbut zemai tavo placenta ir 38sav ziures ar ji pakilus ar ne, nes kiek suprantu zemai placenta tai ji pirma ir eina nei kudikis..
raimunda parašė:
idomu ar jus nei viena nepergyvenot kuri ta turejot, arba nepergyventut jai suzinotut, zinau kad ne sioj temoj klausti reikejo, bet cia daugiau musu yra todle paras…
As kaip tik dziaugiausi kad turiu daugiau skanu, nes zinau kad tikrins maziuka ir pasakys ar viskas jam gerai,,nes juk buna dienu kaip maziau juda maziukas , vis galvojau ar jam viskas gerai, ir laukdavo skano dienos kada paziures.. as daug turejau skanu ..ir niekada nepergyvenau kodel man tiek daug o kitoms mazai
raimunda parašė:
is pradziu oergyvenau del scano , kodel gavau, dabar jau as del placentos pergyvenu savo...
nu jau nieko nepakeisi kaip bus taip.. maziau pergyvenk dziaukis nestumu, maziukas viska jauciu kiekviena tavo jauduliuka..
raimunda parašė:
is pradziu oergyvenau del scano , kodel gavau, dabar jau as del placentos pergyvenu savo...
nusiramink
daugumai ji pakyla
arijan parašė:
as kai iseidinejau sake gali ir gryzus po dekreto isnaudot, tai gal cia ne visr vienodai tada
na o tau gal iseina kad telpi i tuos pacius metus??
raimunda parašė:
Bet kodel... Turiu pazistamas kurios lankosi ten pat jos sako nieko negavo 38 ai savaitei.... As nelabai suprantu kodel.kazkas gal ne Taip.... Nes tik tuo atvej…
nepergyvenk,man buvo 36sav.skanas ir tik del to,kad mano pirmos mergaites gimusios mazo svorio(neatitiko pagal tuos procentilius,netilpo i remus,nes yra nuo 10-90 procentiliu,o mano buvo 9)nors viena gime 2.900kg,o antar 3.060kg..tai tik del to norejo paziuret,koks bus trecias.as tai kaip tik dziaugiaus,kad pries nestumo gala dar apziures,vistiek matys vaisiaus padeti ir pns..taip,kad tik dziaugis,jei kas butu blogai,butum gavus anksciau,o ne po tiek laiko ir tikrai gauna,mano ne viena bendradarbe yra gavus daugiau,tai vienai vaisius per didelis ir planuojams CP,tai dar kas nors...
Choconut parašė:
Be to, mamytės, ar yra tokių, kurios turi neigiamą kraujo grupę? Ir kurios leidosi/leisis injekciją? Kad neatsirastų antikūnių?
Gliukozes trima ir anti-D daro 26-28 savaite.Kita karta apsilankiusi pasiklausk pas mw.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai