San-drute parašė:
D
Blogai tau atrodo
as pati kol kas priaugusi tik 3kg ir beveik nesimato kad laukiuosi
Dabar sveriu 53.700 kg.
San-drute parašė:
D
Blogai tau atrodo
as pati kol kas priaugusi tik 3kg ir beveik nesimato kad laukiuosi
Dabar sveriu 53.700 kg.
sim-sim parašė:
Gliukozes trima ir anti-D daro 26-28 savaite.Kita karta apsilankiusi pasiklausk pas mw.
Jau viskas man aišku
Gliukozės tyrimo man nedarys, o antiD - kitą savaitę
sim-sim parašė:
Gliukozes trima ir anti-D daro 26-28 savaite.Kita karta apsilankiusi pasiklausk pas mw.
o man gliukozes testa dare 32sav.
Dorma parašė:
Sveika,yra du skiepai,paciai mamai ir antras kudikiui.As nuo gripo sutikau pasiskiepyti,o antro to skiepo leliui kur daro atsisakiau,pasikonsultavusi su musu gydyto…
O kelintam menesi juos siulo? Visiskai kalbos apie tj nebuvo, jeigu pati pasiskiriciau tj ir lelia gautu ta skiepo dozė iš manes, nzn ar skiepyti?
O nuo tu kitu ligų Anglijoje mažyliai gauna visus reikiamus skiepus? PVz kaip nuo raudoniukes ?
Mazyyytis333 parašė:
O kelintam menesi juos siulo? Visiskai kalbos apie tj nebuvo, jeigu pati pasiskiriciau tj ir lelia gautu ta skiepo dozė iš manes, nzn ar skiepyti?
Tu nestumo metu nori skiepytis?;o
Mazyyytis333 parašė:
As kiek domejausi,klausinejausi ir skaiciau,tai sis grypo skiepas niekaip nesusijes su kudikiu,todel antras skiepas ir yra skiriamas leliukui.As skiepijausi,kai buvau 25savaiciu kazkur,o laiska del leliuko skiepo atsiunte,kai buvau apie 30savaiciu,sio skiepo anksciau nedaro.O apie kitus skiepus nezinau nieko.O pati skiepijausi,nes bijojau susirgti darbe,kadangi saltos darbo salygos,o bendradarbiai buvo tikri bacilu nesiotojai,tad nerizikavau :)ir visai nesigailiu,kad pati pasiskiepijau,o tau cia jau paciai rinktis kas geriau;)
Eveliuuukas parašė:
Tu nestumo metu nori skiepytis?;o
As nesakiau,kad isvis noriu skiepytis, man idomu kokie skiepai cia UK prilauso,nes niekas nesiule ir nebuvo kalbeta ta tema, . Mano pazystama skiepijosi nestumo metu, kiekvienos nuomone skirtinga kas geriau kas ne ,jai paciai ir jos vaikui, nera ko cia stebetis.
Mazyyytis333 parašė:
As nesakiau,kad isvis noriu skiepytis, man idomu kokie skiepai cia UK prilauso,nes niekas nesiule ir nebuvo kalbeta ta tema, . Mano pazystama skiepijosi nestumo met…
Nu taip kiekvienos reikalas ar skepytis ar ne , kiekviena juk turim galva ant peciu ir galvojam ka darom
asmeniskai as tai pries skiepus esu nestumo metu, o tau skiepo nesiulys nuo gripo jau kiek zinau, bet koklioso pasiulyt gali, bet lygtais nuo 30sav, bet bijau sumeluot, kad zodziu ankstokai dar tau del kito skiepo ( koklioso) uztat niekas ir nekalba
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai