2025.08.02 14:42 (prieš 8 mėn.)
Noriu pasidalinti info. Gal kam bus kam naudinga. Aś po h.ligavimo procedūros esu jau 2 mėn. Pasidarė taip, bet po śios intervencijos, kad nebeźinau, kaip tinkamai maitintis. Tai tarsi perdaug susiform.iśmatos, bet neuźkietėja ir mano antras galas lieka laaaaabai nelaimingas, t.y.atsiranda nepilno pasituśt.jausmas, perśtėjimas. Arba buvo atvejis apsividuriavau, nuo viduriavimo tarsi nieko, bet gėriau smektą, kuri pasak gydytojo, galėjo iśsausinti gleivinę. Ir vėl tie patys nelaimingos śiknos poźymiai. Jau du 2 mėn.su baime kiekvieną rytą, kaip bus su💩 ar tinkamas ,,iślepusiai" śiknai. Vieną dieną, matomai nuo streso, o streso būta dar ir dėl kitų sv.problemų ir iki h.ligavimo, pradėjo kalti śirdis, permuśimai iśvien. Iśgėriau śirdies laśų, į jų sudėtį įeina daug źolelių. Ir ką, ryte einu reikalo, vėl śikna nelaiminga. Ir vėl tie patys simptomai: nepilno pssituśt.jausmas, perśtėjimas. Matomai dar nesugyjus pilnai gleivinė ir gavos peraśtroka
Neapsikentus uźsiregistr.pas gyd., kuris atliko h.mazgų ligavimą su begale klausimų. Puse val.aś jį ,,kankinau". Tai norint sunormalizuoti iśmatas, kad būtų aukso viduriukas, jis man patarė pavartoti collon wel, tipo śios skaidulos nei skystina, nei kietina vidurių, iślaiko patį tą viduriuką ir aiśku nepamirśti vandens, bent jau 1l per dieną. Nes jeigu tik iśmatos nors kiek ne tokios, reaguoja anas galas. Ir gyjimas pagrinde priklauso kokiom iśmatom tu tuśtinsies. Be to, jas gali paveikti tam tikri vaistai, padaryti jas tai kaźkiek kietesnes, tai skystesnes - blogai, nuo kitų vaistų gal 💩 būna koks rūgśtesnis ar aśtresnis - blogai. Ir pajutus, kad anam galui nėra gerai nuo kokių nors dirgiklių, rekom.posterisan forte źv.ir lidoposterin tepalą iśorėje. Voneles su k.permanganatu (aś pvz.bijau, gali sausinti) ar ramunėlėm. Iśvada tokia, kad norint sekmingai gyti ir sugyti, ćia karaliauja śitas 💩. Biśki ne į tą pusę ir vėl nukrenti laipteliu źemyn.