kasia4ka parašė:
Na as 168...tai normali..aj as tai nesuku sau galvos,tik kad pilvas visas suskilinejo..bet as ir seip linkus i strijas..
Negazdinkit manes :(((
kasia4ka parašė:
Na as 168...tai normali..aj as tai nesuku sau galvos,tik kad pilvas visas suskilinejo..bet as ir seip linkus i strijas..
BigIdea parašė:
Nematau nieko cia baisaus..tai palyginus niekai ka turesim uz tai mainais
kasia4ka parašė:
Nematau nieko cia baisaus..tai palyginus niekai ka turesim uz tai mainais![]()
Na gal mane labai teisit, bet sitas vaikelis buvo tikrai nelaukiamas, labai nelaiku, jauna, tikrai buvo galvota apie valyma. Zinoma pati suvokiau , kad to negaleciau padaryti, taio jau turiu 13su puse savaites zieniuka, bet mn jis labai daug baimes varo, kaip reikes pasirupinti, koks bus gyvenimas.. Ir tikrai baisu buti jaunai ir baisiai.. tiesiog man visko tiek daug ir taip greitai, kad net baisu darosi
BigIdea parašė:
Na gal mane labai teisit, bet sitas vaikelis buvo tikrai nelaukiamas, labai nelaiku, jauna, tikrai buvo galvota apie valyma. Zinoma pati suvokiau , kad to negalecia…
Taip dabar tik atrodo..viskas bus gerai, tikrai susitvarkysi..o kuo toliau, laikas greit eis, pradesi just judesius tai jausies pati laimingiausia
pamatysi
pagalvok, kiek moteru negali turet vaiku ir galvok kokia laime tave aplanke
mano taip pat netyciuke bet jei taip nutiko reiskia taip turi but
kasia4ka parašė:
Taip dabar tik atrodo..viskas bus gerai, tikrai susitvarkysi..o kuo toliau, laikas greit eis, pradesi just judesius tai jausies pati laimingiausiapamatysi
pa…
Tai dziaugiuos siuo maziuku, bet jis mane varo is proto, mano savijauta ziauri, dar draugas jei koki she sumala,tai isvis tarsi depresija :))
BigIdea parašė:
Tai dziaugiuos siuo maziuku, bet jis mane varo is proto, mano savijauta ziauri, dar draugas jei koki she sumala,tai isvis tarsi depresija :))
Oj patikek pas mane vyras tai išvis visokiu nesamoniu prisigalvoja,visa nestuma nervuota kaip velnias...as isvis dar nesuvokiu kas su manim vyksta
kad greit vaika turesiu...tas laikas labai greit praejo
kasia4ka parašė:
Oj patikek pas mane vyras tai išvis visokiu nesamoniu prisigalvoja,visa nestuma nervuota kaip velnias...as isvis dar nesuvokiu kas su manim vykstakad greit vaik…
Jis zaibiskai greitai eina.. katik pamaciau teste dvi juosteles , o sta jau beveik 14savaite..
BigIdea parašė:
Jis zaibiskai greitai eina.. katik pamaciau teste dvi juosteles , o sta jau beveik 14savaite..
O man jau 39
kažkoks kosminis skaicius
kasia4ka parašė:
O man jau 39kažkoks kosminis skaicius
![]()
bys faina kai mazyli supuosi rankose
BigIdea parašė:
bys faina kai mazyli supuosi rankose![]()
Kazkaip netikiu kad jau taip greit turesiu
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai