No-sugar parašė:
Mano gine sake jei jau gimdysi klaipedoj tai geriau pas Janusadar cezarius gerai daro Maciulionyte bet Raubos tikrai nesirinkciau.
o kodel nesirinktum?
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaNo-sugar parašė:
Mano gine sake jei jau gimdysi klaipedoj tai geriau pas Janusadar cezarius gerai daro Maciulionyte bet Raubos tikrai nesirinkciau.
o kodel nesirinktum?
Modestyte parašė:
Labas mamytės, kur Klaipėdoje galėčiau pasidaryti ekoskopą ir kokia maždaug kainytė? Kur rekomenduotumėte? Noriuj papildomai nes mano gydytoja visai manes nežiūri e…
Gruzdiene puiki gydytoja plius turi nauja echoskopa ir atlieka genetine vaisiaus echoskopija.
@maja@ parašė:
o kodel nesirinktum?![]()
Na man tai jis nusenes gydytojas..kiek girdejau paskutinius atsiliepimus kad gydytojas jau nebe tas...senesnis. nebetoks kantrus kazkam nebeatidus pasirode. Man paciai buvo extra cp dare Maciulionyte tai super viska padare. Esu girdejusi kad rekomenduoja pas ta pati gydytoja daryti cp jei yra galimybe bet pagalvojus o koks skirtumas gi neatsimins jusu jeigu jusu atvejis nebuvo kazkuo ypatingas ar sudetingas.
Lapkritine parašė:
Gruzdienes klinika salia stoties.35e echo
O su siuntimu 18-20 sav gal pigiau?
No-sugar parašė:
Na man tai jis nusenes gydytojas..kiek girdejau paskutinius atsiliepimus kad gydytojas jau nebe tas...senesnis. nebetoks kantrus kazkam nebeatidus pasirode. Man pac…
tai ne del to, jog prisimins
tiesiog labai gerai padarytas pjuvis, mano ginekologe irgi pagyre. Pamenu, ir skambindavo, kai namie jau buvau, klause kaip jauciames su dukra. Man buvo extra CP tai jau nebegalejau rinktis, nors, pasak pacio Januso, prisimins mano operacija
nes is trecio karto uzdejo kauke ir padare pilna narkoze, kad nebejausciau operacijos proceso
Parvati parašė:
Januso nesirinkciau.....Raubos taip pat.... Gruzdiene rugseji pati gimdys- pasitikslinkit ar dar priimineja.....
Gruzdiene dirbs iki gimdymo bet tik su nestukem
apie Janusa asmeniniu patyrimu neturiu o Maciulionyte kaip gydytoja labai puiki ir profesionali tik tapus labai arogantiska. Aisku ne su savo klientais kurie pas ja privaciai eina ar tariasi del gimdymo. Patyriau ta dabar kai atejau pas ja su siuntimu i gn skyriu. Visiskai kitaip bendravo priemimo metu negu kai lankiausi pas ja privaciai su pirmu nestumu.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai