favorite parašė:
bet tai kodel jie tiek nenoriai daro0 ta echo.nesuprantu.as irgi manau ,kad iskart turetu apziureti,jug niekas nezino kaip ten kas.
jie niekada neskuba daryt echo
favorite parašė:
bet tai kodel jie tiek nenoriai daro0 ta echo.nesuprantu.as irgi manau ,kad iskart turetu apziureti,jug niekas nezino kaip ten kas.
laurame parašė:
va as kazkaip neskubejau pirktis, nemazai atsiunte vyro brolis is skotijos, tai nedaug ir liko susipirkti, na jei buciau zinojus ko laukiames, tai gal kitaip butu buve, o dabar, tai kazkaip keista pirkt konkrecios spalvos rubelius
va o as skubejau,nors ir zinau ka turesiu,bet skubejau,nes pagalvojau jei uzeitu ka daryciau,be sauskelniu vaikui,be rubeliu,ir pati be sauskelniu.nakti nenubegs kas nors i vaistines ar parduotuve ir nenupirks,va del ko taip bijojau.
favorite parašė:
na kiek visi ir besako, kad tas echo nieko nekenkia, bet as vis tiek kazkaip manau, kad nera ten reikalo lysti jei viskas gerai...ne veltui gi jie pas mus paslepti matyt...tik va kaip turi zinoti, kad viskas gerai...matyt juda krut - vadinasi gerai...
laurame parašė:
pastebejau.bet man pavizdziui kaip ir kiekvienai besilaukianciai neramu,ypac kai jau terminas.
favorite parašė:
va o as skubejau,nors ir zinau ka turesiu,bet skubejau,nes pagalvojau jei uzeitu ka daryciau,be sauskelniu vaikui,be rubeliu,ir pati be sauskelniu.nakti nenubegs kas nors i vaistines ar parduotuve ir nenupirks,va del ko taip bijojau.
o man atrode, jei viska susipirksiu ir gimdyt reikes, kazkokia baime buvo, bet laimej ji praejo, jau pasiruosus tam
brigeliukas parašė:
na kiek visi ir besako, kad tas echo nieko nekenkia, bet as vis tiek kazkaip manau, kad nera ten reikalo lysti jei viskas gerai...ne veltui gi jie pas mus paslepti matyt...tik va kaip turi zinoti, kad viskas gerai...matyt juda krut - vadinasi gerai...
as irgi nemanau,kad tas echo gerai,bet kad jau reikalas yra ji daryt,o jie neskuba,jug as bereikalo neateinu ir nesakau,padarykit man echo:)jug jie daktarai,jie patys turetu zinoti,kad reikia:)bet ne......vis delsia
laurame parašė:
o man atrode, jei viska susipirksiu ir gimdyt reikes, kazkokia baime buvo, bet laimej ji praejo, jau pasiruosus tam
hahaha kokia tu juokinga:)jei nusipirksi pagimdysi
favorite parašė:
as irgi nemanau,kad tas echo gerai,bet kad jau reikalas yra ji daryt,o jie neskuba,jug as bereikalo neateinu ir nesakau,padarykit man echo:)jug jie daktarai,jie patys turetu zinoti,kad reikia:)bet ne......vis delsia
kad tie musu kretingiskiai isvis atsigave...kitur jau turbut butum ir gavus...nepeikiu tu daktaru, bet jau kad jie letapedziai tai jau tikrai
brigeliukas parašė:
as tai pirkausi anksti vien tam, kad nesusikrautu viskas vein pabaigai...nes pamacius visa suma is karto turbut buciau nukritusi ir iskart gimdyt pradejusi![]()
![]()
aha,as irgi nenorejau visko pasilikt paskutiniom dienom,jug kuo toliau tuo sunkiau mums ir nest,ir vaiksciot
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai