LDei parašė:
O galbūt girdėjote atsiliepimų arba pačios lankėtės/gimdėte pas Aurą Pocevičienę? Internete nerandu nieko.
Nuostabi gydytoja. Gimdziau abu vaikus pas ja, lankiausi nestumo metu taip pat. Kas domina galit klaust pm.
Miško g. 27, KaunasLDei parašė:
O galbūt girdėjote atsiliepimų arba pačios lankėtės/gimdėte pas Aurą Pocevičienę? Internete nerandu nieko.
Nuostabi gydytoja. Gimdziau abu vaikus pas ja, lankiausi nestumo metu taip pat. Kas domina galit klaust pm.
kristute1 parašė:
Esmantienė prižiūri nėšumus, tebedirba? Kažkaip nemačiau sąraše 🙂 mano nėštumą iki +-30 sav prižiūrėjo, kol pati į dekretą išėjo, labai faina gydytoja…
Ar prižiūri nėštumus nežinau, bet dirba tikrai
buvau konsultacijai ką tik, labai patiko gydytoja, labai šilta, rūpestinga
Sveikos mamos, pasidalinsiu savo įspūdžiais apie KGN. Čia 04.10 d. gimė mūsų princese. Pats gimdymas buvo sklandus ir greitas, be jokių nuskausminimu. Po apziuros papuoliau tiesiai į gimdykla nes atvažiavau jau su nubegusiais vandenimis, sąrėmiai kas 4min, kaklelis atsidaręs 4cm. Pagimdziau per nepilnas 5 val po vandenu nubegimo. Personalu, tiek gimdykloje, tiek pogimdiniame skyriuje, esu labai patenkinta, tikrai labai visi maloniai bendrauja. Nors tai jau trečias vaikas, bet jei kas neaišku paaiškina, parodo 🙂.
Pačioje gimdykloje teko pabendrauti su dviem gydytojom Radaviciene ir Toleikeine. Prie Toleikienes ir pagimdziau .Abi puikios gydytojos, išmanančios savo darbą. Beja pati nėštumą taip pat prižiūrėjo Toleikeine, tik vaikščiojau ne čia, o poliklinikoje. Tad taip sutapo ,kad papuoliau į jos pamaina 🙂
Gulime 4a. Šeimyniniam kambary kartu su vyru. Labai jauku, lova plati, gal 2m pločio, tad tikrai drąsiai telpame mes visi trys 🙂. Kambaryje yra indai ir irankiai man ir vyrui, 2 rankšluosčiai, tualetinio popieriaus, popierinių rankšluosčių ( tad viso to galėjau ir nesideti). Tiesa palatoje labai šilta apie 25-26 laipsniai, tad jokio chalato net neprireike. Maistas kaip ir daugelis rašė yra normalus, nepalyginsi su kitu ligoninių maistu. Jei uzsakysite ir vyrui maitinimą, tai gal vakarienės būna kudokos (man užtenka, bet vyrui mazoka) ir gan anksti apie16:30, tad reiktu pasirupinti uzkandukais.
Tad tikrai patenkinta šiais gimdymo namais. Jei reiktų vėl rinktis kur gimdyti, rinkčiausi šiuos 🙂
Vėliau paprasysiu vyro kad nufotkintu naujagimiu lentele, gal kam bus aktualu koks šiuo metu užimtumas 🙂
vadafio parašė:
Sveikos mamos, pasidalinsiu savo įspūdžiais apie KGN. Čia 04.10 d. gimė mūsų princese. Pats gimdymas buvo sklandus ir greitas, be jokių nuskausminimu. Po apziuros p…
Ačiū labai, kad dalinatės! Planuoju ir aš čia gimdyti
Sakykit kokia kaina palatų 4a.? Gal žinot plačiau kiek jų ten yra?
RobertaSs parašė:
Ačiū labai, kad dalinatės! Planuoju ir aš čia gimdytiSakykit kokia kaina palatų 4a.? Gal žinot plačiau kiek jų ten yra?
Lyg 8 palatos, Kaina 40€, ir nesvarbu ar viena busit, ar kartu su vyru.
vadafio parašė:
Lyg 8 palatos, Kaina 40€, ir nesvarbu ar viena busit, ar kartu su vyru.
Visgi 6 palatos 🙂 Beja katik nutiko toks dalykas, mažylė pradėjo vis atpilineti, ir susitepem duota kaldryte. Paklausem ar galima pakeisti uzvalkaliuka, tai gavome neigiamą atsakymą. Mazdaug priklauso vienas ir viskas. Ir tokiam atvejui reikia savo turėt. Tai kažkaip likau nustebus. Juk čia ligonine, turėtų būti laikomasi elementari higiena. Jei kas susitepa, turėtų būt pakeiciama. Na ok, liko paskutinė diena, negadinsiuos nuotakos, tai kaip nors issisuksim, pasiteisim papildomai palute. Galiausiai turiu isidejus vokeli, į kurį taip pat galiu įvynioti savo princese.
Kaip žaidėjai įdėsiu lentele 🙂
vadafio parašė:
Visgi 6 palatos 🙂 Beja katik nutiko toks dalykas, mažylė pradėjo vis atpilineti, ir susitepem duota kaldryte. Paklausem ar galima pakeisti uzvalkaliuka, tai gavom…
Manau gal biškį kokia zanūda papuolė 🥴 pabandykit kitos sesutės paprašyt, nes dėl higienos tikrai turi pakeisti kas gi čia dabar 🙄
vadafio parašė:
Sveikos mamos, pasidalinsiu savo įspūdžiais apie KGN. Čia 04.10 d. gimė mūsų princese. Pats gimdymas buvo sklandus ir greitas, be jokių nuskausminimu. Po apziuros p…
Ačiū,kad dalinatės ir taip smulkiai viską papasakojot! 😊 reikės išsiimti iš lagamino puodelį ir stalo įrankius, bent truputį palengvės! 🙈 smagu teigiama patirtis, vis seku naujausią informaciją, teks ir pačiai čia apsilankyti mėnesio bėgyje! 😊
vadafio parašė:
Visgi 6 palatos 🙂 Beja katik nutiko toks dalykas, mažylė pradėjo vis atpilineti, ir susitepem duota kaldryte. Paklausem ar galima pakeisti uzvalkaliuka, tai gavom…
Man asmeniškai lentelė labai neryški, vaizdas nepaisidina. Ar turite geresnės kokybės?
Sveikos, siandien turejome cia antra planini cp, jau perkelti i palata 4a. Jeigu kas domina del cp ir vyro dalyvavimo, taip pat mielai atsakysiu🙂 operavo puikios gydytojos Poceviciene ir Esmantiene, o anesteziologe (net atsimine mane, nors praejo 2 metai) tiesiog angelas, kuri labai palaike ir padejo operacijos metu.
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai