SVilma parašė:
Sveiki, gal kuri susidūrėte, jei atvykus gimdyti nėščiosios knygelėje įrašyta lengva hypertensia (spaudimas pakyla tik gydytojo kabinete, o seku namuose jau tris sa…
Gimdziau su plysusiu voztuvu. Viskas ok, jeigu nera preeklampsijos
Miško g. 27, KaunasSVilma parašė:
Sveiki, gal kuri susidūrėte, jei atvykus gimdyti nėščiosios knygelėje įrašyta lengva hypertensia (spaudimas pakyla tik gydytojo kabinete, o seku namuose jau tris sa…
Gimdziau su plysusiu voztuvu. Viskas ok, jeigu nera preeklampsijos
Mama I. parašė:
Sveikos, laukiuosi 6-a savaitė, užsiregistravau apžiūrai pas A.Gasiūnienę, kažkaip pagalvojau, kad gal nėra skirtumo pas ką ir dabar pasiskaičiau atsiliepimus apie …
Nėštumo užtvirtinimui manau nesvarbu pas ką, o paskui galėsite rinktis 😊
Spalinukas parašė:
Nėštumo užtvirtinimui manau nesvarbu pas ką, o paskui galėsite rinktis 😊
Nėštumą buvau užtvirtinti privačiai, dabar nežymiai, bet pradėjo truputį teplioti, pasidarė neramu. Man kažkaip irgi atrodė nesvarbu, bet kai paskaičiau atsiliepimus, išsigandau, kad dar labiau neprigasdintų
Mama I. parašė:
Nėštumą buvau užtvirtinti privačiai, dabar nežymiai, bet pradėjo truputį teplioti, pasidarė neramu. Man kažkaip irgi atrodė nesvarbu, bet kai paskaičiau atsiliepimu…
Asmeniskai as pagimdzius ten 4 vaikus, rinkciausi tik ne ja, ne Kiškienę, be Jakutienę ir dar vyras yra, pamirsau pavarde (ne vedejas)😁
Statkevičienė, Toleikienė, Mizgaitienė (sumani mama fb psl jos), Mačiulaitienė. Labai puikios gyd.
emiliukas08 parašė:
Asmeniskai as pagimdzius ten 4 vaikus, rinkciausi tik ne ja, ne Kiškienę, be Jakutienę ir dar vyras yra, pamirsau pavarde (ne vedejas)😁
Ar ne Kraujalis tas vyras? Turėjau trumpą kontaktą su juo (nustatė nėštumą) bet žiauriai man jis ne kažką pasirodė 🤔
emiliukas08 parašė:
Kodėl ne Kiškienę? Šiaip įdomu, nes pas ją lankausi 😊
emiliukas08 parašė:
Ačiū už atsakymą, persiregistravau pas kitą, užrašė pas Esmantienę, paskaičiau atsiliepimus, labai geri, tikiuosi viskas bus gerai
Mama I. parašė:
Ačiū už atsakymą, persiregistravau pas kitą, užrašė pas Esmantienę, paskaičiau atsiliepimus, labai geri, tikiuosi viskas bus gerai![]()
Esmantienė prižiūri nėšumus, tebedirba? Kažkaip nemačiau sąraše 🙂 mano nėštumą iki +-30 sav prižiūrėjo, kol pati į dekretą išėjo, labai faina gydytoja
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai