Gabriele 0713 parašė:
Labai ačiū jum ,kad padėjot apsisprest 🥰 o kelintam menesį reiktu registruotis dėl privačios palatos?
Nėra registracijos iš anksto, juk niekas nežino, kada prasidės gimdymas. Ir šiuose gimdymo namuose visos palatos privačios
Miško g. 27, KaunasGabriele 0713 parašė:
Labai ačiū jum ,kad padėjot apsisprest 🥰 o kelintam menesį reiktu registruotis dėl privačios palatos?
Nėra registracijos iš anksto, juk niekas nežino, kada prasidės gimdymas. Ir šiuose gimdymo namuose visos palatos privačios
Natt parašė:
O aš taip bijojau 😅 labai ačiū ! Aš visai šviežia ir labai daug domiuos pastaruoju metu kiekviena smulkmenėlė labai įdomi . 😁 o gal kuri lankosi žindymo ir kūdikėlio paskaitėlese?
Gabriele 0713 parašė:
O aš taip bijojau 😅 labai ačiū ! Aš visai šviežia ir labai daug domiuos pastaruoju metu kiekviena smulkmenėlė labai įdomi . 😁 o gal kuri lankosi žindymo ir kūdikėli…
Juk tik online paskaitėlės dabar vyksta. Jei vyksta...
Gabriele 0713 parašė:
O aš taip bijojau 😅 labai ačiū ! Aš visai šviežia ir labai daug domiuos pastaruoju metu kiekviena smulkmenėlė labai įdomi . 😁 o gal kuri lankosi žindymo ir kūdikėli…
Su pirmu neštumu lankiausi, buvo visai įdomu, tiesa praktikoje mažai kas pravertė
Garbanele05 parašė:
Su pirmu neštumu lankiausi, buvo visai įdomu, tiesa praktikoje mažai kas pravertė![]()
O man praverte
jei mama pirmakarte ir, kaip sako, labai jauna, tai tikrao rekomenduoju eiti i kuo daugiau paskaitu
paaiskina ten daug dalyku, kaip priziuret kudiki pirmosiomis dienomis, kokie fiziologiniai dalykai yra normalu (paberimai, paraudimai, bambis prieziura), kazkoki suvokima apie zindyma irgi suteikia. Tikrai pirmakartems rekomenduoju eiti i paskaitas
Slap_kov parašė:
O man pravertejei mama pirmakarte ir, kaip sako, labai jauna, tai tikrao rekomenduoju eiti i kuo daugiau paskaitu
paaiskina ten daug dalyku, kaip priziuret k…
Aš kaip ir žinau ,bet jaučiu didelę atsakomybę ateinančia su pirmu kūdikėliu ir noriu ,būti geriausia savo versija ir tikrai padaryt namų darbus prieš svarbiausio šeimos nario atėjima ❤️😊 labai ačiū Jum ,kad papasakojot o dėl pamokėlių pasikalbėsiu jau ten 😁🥰 iki!
Laba. Kas cia gimdet, idomi patirtis. Tik isstumus naujagimi, ar iskart kerpa virkstele, ar iskart paima sverti ir tik apirengta duoda ant krutines, ar leidzia katik gimusi detis ant krutines, nuoguti?
Taip pat nelabai supratau su tom palatom. Del 4auksto kaip ir supratau. O tos kitos 3ciame aukste, jos visos vienvietes, bet jei lieka vyras 30eur.tai jis kazkokioj papildomoj lovoj miega ir be maitinimo tokia kaina? 😲
Pipir.mete parašė:
Laba. Kas cia gimdet, idomi patirtis. Tik isstumus naujagimi, ar iskart kerpa virkstele, ar iskart paima sverti ir tik apirengta duoda ant krutines, ar leidzia kati…
Sveika, kol kas negimdžiau bet žinau atsakymus 😁 kadangi ligoninė turi palankios naujagimiui ligoninės statusą tai naujagimis šiek tiek apšluostomas ir dedamas iškart ant krutinės, taip pragulima apie pora valandų dar gimdykloje, kol vaikas pirmą kartą pažinda.
Dėl palatų 4a. palatos yra šeimyninės su labai didele dvigule lova (manau 200x200) o trečiame aukšte lovos mažesnės bet telpa abu (kokie 160 plotis). Į tą kainą maitinimas vyrui įskaičiuotas nėra, lyg apie 5€ dienai maitinimas.
Siųlau pasižiūrėti youtube yra virtualus turas po gimdymo namus.
Gimdziau čia, ką buvau užsidėjus ir ko tikrai nesideciau tai tuoletinis popierius, popieriniai rankšluosčiai, šakute, šaukštelis, puodukas, dubenėlis, lėkšte viskas buvo, ir tikrai nesideciau visokių užkandžių nes viską parsiveziau namo atgal nieko nepradariau išvis , kiek maisto duodavo tai man visada likdavo perdaug nei nesuvalgydavau, tai vis likdavo, tai sumuštinis koks su sūriu , tai jogurtukai. Porcijos tikrai nemažos ir viskas labai skanu, va išskyrus pieniškų dešrelių kai buvo atneše su balta mišraine tai nevalgiau ,bet likučių pilnai užteko 😁 labai skanus vištienos kepsniukai, kugelis, o varškės apkepo su trintom avietem išvis nesu skanesnis valgius

5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai