mergkarolina parašė:
Nu jooo, ten dabar kaip suprantu daug kas gimdo 😁🤗 o aš kadangi iš Marijampolės, o ten tokia situacija, kad daug susirgusiu virusu, tai net apžiūrai nesinori vykti …
Bet gal ir pasisukit, pasikonsultuokite🙂
Miško g. 27, Kaunasmergkarolina parašė:
Nu jooo, ten dabar kaip suprantu daug kas gimdo 😁🤗 o aš kadangi iš Marijampolės, o ten tokia situacija, kad daug susirgusiu virusu, tai net apžiūrai nesinori vykti …
Bet gal ir pasisukit, pasikonsultuokite🙂
mergkarolina parašė:
Merginos, o kokia dabar situacija, jeigu man ryt termino diena, bet ir judesiukų sumažėję, priims nesusitarus ir nepaskambinus?
Pasiskambinkit nėštukių konsultacijos nr. Ir pasakykit kaip viskas yra ir jos paskirs atvykimo laiką. Pasiskambinau ir ant kitos dienos turejau paskirta vizito laiką.

Gi fb informacija yra parašyta.
Nneka parašė:
Pasiskambinkit nėštukių konsultacijos nr. Ir pasakykit kaip viskas yra ir jos paskirs atvykimo laiką. Pasiskambinau ir ant kitos dienos turejau paskirta vizito laik…
Skambinau aš šiandien. Bet man pasakė, kad geriau po švenčių atvažiuot, nes ryt daug nėštukių turi. O visos keturios dienos...tai užtai ir galvoju važiuot ryt nesusitarus, nes kitaip nelabai priimt nori.
mergkarolina parašė:
Skambinau aš šiandien. Bet man pasakė, kad geriau po švenčių atvažiuot, nes ryt daug nėštukių turi. O visos keturios dienos...tai užtai ir galvoju važiuot ryt nesus…
Bandykit. Bet jeigu pasake , kad daug nėštukių turi tai vadinasi viskas rimta. Nes apžiūra vienai nėštukei užtrunka iki 1h. O jeigu dar ir gimdysiančių yra tai ilgai gali tekti palaukti. Ir plius žinant situacija dėl karantino. Jeigu šiandien termino diena tai galima ir luktelti.
bet Jums spręsti
mergkarolina parašė:
Skambinau aš šiandien. Bet man pasakė, kad geriau po švenčių atvažiuot, nes ryt daug nėštukių turi. O visos keturios dienos...tai užtai ir galvoju važiuot ryt nesus…
Sveiki! Jeigu judesiai susilpnėję, aš vykčiau iškart ir negalvočisu net.. o ką Jūs žinot kodėl jie tokie, ar dėl to, kas tingi mažius, ar dėl to, kad jau laikas išvysti pasaulį! Nelaukit! 👌 Faktas, kad svarbiausia, jog juos jaučiat, bet nereikia laukti kol to nebus.. 💛 Linkiu kuo greitesnio ir lengvesnio atėjimo! ⭐
Nneka parašė:
Bandykit. Bet jeigu pasake , kad daug nėštukių turi tai vadinasi viskas rimta. Nes apžiūra vienai nėštukei užtrunka iki 1h. O jeigu dar ir gimdysiančių yra tai ilg…
TikintiStebuklu parašė:
Sveiki! Jeigu judesiai susilpnėję, aš vykčiau iškart ir negalvočisu net.. o ką Jūs žinot kodėl jie tokie, ar dėl to, kas tingi mažius, ar dėl to, kad jau laikas išv…
Nu bandysiu ryt dar skambintis ir susitarti.🤗
mergkarolina parašė:
Merginos, o kokia dabar situacija, jeigu man ryt termino diena, bet ir judesiukų sumažėję, priims nesusitarus ir nepaskambinus?
Kai sumažėja judesių žymiai, tai imat ir lekiat apžiūrai. Nesvarbu karantinas ar ne, čia ne juokai tokiam nėštumo laike. Nu nemanau, kad išvytų, kai pasakytumėt, kad sumažėjo vaisiaus judesiai.
MaLina parašė:
Kai sumažėja judesių žymiai, tai imat ir lekiat apžiūrai. Nesvarbu karantinas ar ne, čia ne juokai tokiam nėštumo laike. Nu nemanau, kad išvytų, kai pasakytumėt, ka…
Supratau. Į vakarą jau atsigavo pilvelio gyventojas. Žiūrėsiu kaip bus rytoj.
mergkarolina parašė:
Supratau. Į vakarą jau atsigavo pilvelio gyventojas. Žiūrėsiu kaip bus rytoj.
Man sakė dėl judesių lėkt nesvarbu kada, jei nejauti priims ar dieną ar naktį, nesvarbu.. Nes tai ne juokai, tad kitą kart drasiau
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai