Sniegexx parašė:
As tik dabar visai neseniai supratau, kad geriausiai man tinka 75D. Pries tai vis bandziau isigrust i Cnu niekaip
Aš ir prisipirkus 75C nu vis laikau gal sumažės
Sniegexx parašė:
As tik dabar visai neseniai supratau, kad geriausiai man tinka 75D. Pries tai vis bandziau isigrust i Cnu niekaip
Aš ir prisipirkus 75C nu vis laikau gal sumažės
Lauksmė parašė:
Tai gal liemenuku dydziai sumazejo..?,Ta prasme, kad moterys pirkdamos liemenikus pirktu didesnius.Ir jaustu pasitenkinima.Pvz anksciau nesiojo 75b, o dabar reikia …
Visko gali but
Sniegexx parašė:
Na triumph tikrai mazinti yranet nustembu koki dydi db pirkt reik
![]()
![]()
Perku triumf A.Ir jis man didelis.Neuzpildo kauseliu.Tai reiskias tikras dydis yra 75 minus a.Del to ir neperku liemenuku.O tik naktinukus.
Lauksmė parašė:
Perku triumf A.Ir jis man didelis.Neuzpildo kauseliu.Tai reiskias tikras dydis yra 75 minus a.Del to ir neperku liemenuku.O tik naktinukus.
Nes as is triumph isvis viena matavaus buvo 75E ir 70F. Tai kazkokia nesamone, tokio dydzio tikrai neturiu
Vasaree parašė:
Sveikos merginos, o kaip ciuopiasi krutine, ar minksta, panasiai kaip tikra?o kaip jusu antrosioms pusems patiko dar domina?
Man dabar bus lapkricio 6d. 5menesiai, bet vis dar nera minksta. Kol kas kietoki
Oho kiek skaitau viso gan dideli dydi pasirinkusios
as tai labai noriu, kad kuo naturaliau atrodytu, idomu ar yra tokiu kurios dejosi kokius 200ar 250 ml? Mano dydis dabartinis A-B tai noreciau tiesiog tureti krutine, kad galeciau deveti sportines liemeneles be lemenuko
Sniegexx parašė:
Man dabar bus lapkricio 6d. 5menesiai, bet vis dar nera minksta. Kol kas kietoki
O ar ji turi suminksteti? Tiesiog nelabai turiu info toje srityje
Vasaree parašė:
O ar ji turi suminksteti? Tiesiog nelabai turiu info toje srityje![]()
manau kad turetu suminkstet.mano pazystamos,kurios po krutin didinimo op,sako kad suminkstes
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai