Sigugu parašė:
nu taip nelabai smagu jausmas, o darbar Jus zvakutes ir naudojat prg palaikyti?
nuo vakar pradejau ulrogestana...tai stebesiu...jei prades kristi prie zemutines ribos ir vel pradesiu leistis
Sigugu parašė:
nu taip nelabai smagu jausmas, o darbar Jus zvakutes ir naudojat prg palaikyti?
nuo vakar pradejau ulrogestana...tai stebesiu...jei prades kristi prie zemutines ribos ir vel pradesiu leistis
Sigugu parašė:
Merginos , zinau kad keistai atrodys, bet ar jauciat padidejusia pilvo apimti. toks mazas nestumas bet atrodo itraukiu pilva bet vistiek jis kazkoks issiputes, ar …
Manau kad cia naturalu, man sako jau dabar atrodo kad 3 menuo, kas bus toliau, o itraukti nelabai eina:))
Oorinta parašė:
Manau kad cia naturalu, man sako jau dabar atrodo kad 3 menuo, kas bus toliau, o itraukti nelabai eina:))
tai vat ir keista, mano kolege pasake kad laukiasi 6 menesi, nes nesimate is viso, tai kas bus toliau
Sigugu parašė:
Merginos , zinau kad keistai atrodys, bet ar jauciat padidejusia pilvo apimti. toks mazas nestumas bet atrodo itraukiu pilva bet vistiek jis kazkoks issiputes, ar …
Pati nesu stambi, o ant pilvo zemiau bambos toks kaip guziukas issokes
tai irgi nezinau, ar cia tos 9 savaites gali jau matytis, pilva itraukus jis vistiek nedingsta
Vikutii parašė:
Pati nesu stambi, o ant pilvo zemiau bambos toks kaip guziukas issokestai irgi nezinau, ar cia tos 9 savaites gali jau matytis, pilva itraukus jis vistiek nedin…
Gerai, kad pas jus tik guziukas
kr1st1na parašė:
Varksiuke...laikykis...turi buti viskas gerai![]()
man irgi gydytoją paskyrė leidžiamą progesteroną, rusišką pas ją ir nusipirkau, ir vakare dar gepretixą geriu
Mate tik puslyte 8mm, sake pagal toki hcg turbut negimdinis. Sake laukt arba kraujavimo arba 04.04 apsilankymo pas gine. Prg neskyre - sake del to ir zemas nes turbut nieko nera. Slykstus daktaras, as suprantu kad pacientai jam kaip darzoves, bet man asmeniskai jo tonas ir keli komentarai buvo skaudus
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai