Agneses parašė:
Prie ko cia tie saslykai tai niekaip nesuprantu![]()
sutikčiau dėl steikų. dėl šašlyko tikrai nenumanau. gal dėk tos šventos ramybės ar tikrai gerai iškepė. gal kas atsakys ?
Agneses parašė:
Prie ko cia tie saslykai tai niekaip nesuprantu![]()
sutikčiau dėl steikų. dėl šašlyko tikrai nenumanau. gal dėk tos šventos ramybės ar tikrai gerai iškepė. gal kas atsakys ?
sokoooladas parašė:
O kaip del bio oil?gal teko kuriai susidurt?
Šiaip esu aliejú ir natūraliú produktú šalininkė, tad pirmo nėštumo metu išbandžiau bio oil - na nelabai patiko tikrai nepasakyčiau, kad gausiai drėkino + nedavė žadamo rezultato.
Na neturiu milijono strijú, jos kelios ant klubú ir ant krūtinės ( pilvas nelabai gausiai ir paaugo man
)
Nors esu aliejú šalininkė šį nėštumá naudosiu spec kremukus. Pupos krūtims ir kitá pilvui / šlaunims.
Po gimdymo ir maitinimo mano krūtinė atrodė tikrai ne kaip na daug strijú suglebus ir apskritai liūdnai. Ir pamačiau labai gerá akcijá tiem pupos produktams, žiūrėjau gana skeptiškai, bet rezultatai tikrai nudžiugino krūtinės oda sustangrėjo, tikrai mažiau matėsi strijos ir krūtinė pasidarė graži. Aišku patepus ir padarius pertrauká reikėtú vėl tepti, bet rezultatai labai patiko tad dabar ketinu nuo pat pradžiú tepti ir tikėtis geriausio
Incognito parašė:
Šiaip esu aliejú ir natūraliú produktú šalininkė, tad pirmo nėštumo metu išbandžiau bio oil - na nelabai patiko tikrai nepasakyčiau, kad gausiai drėkino + nedavė ža…
Gal galetum nuorodele numesti siu kremu...o del bio ol as ir kazkaip nesu tikra...toks mazas kiekis, kaina nemaza..ar tik nebus reklama
kr1st1na parašė:
Gal galetum nuorodele numesti siu kremu...o del bio ol as ir kazkaip nesu tikra...toks mazas kiekis, kaina nemaza..ar tik nebus reklama
Man bio oil irgi nelabai
reklama
kr1st1na parašė:
Ar sita mergaites turite omenyje weleda aliejuka, nes firma kazkokia visai nematyta![]()
Taip, sitas. Gal nesidomejot, siaip gan rimtas gamintojas, yra vaistinese, gal ir meginuku duos jei tures.. Pupos kremai yra kosmadoj. Bet jie dar brangesni
as jau tada rinkciaus lierac, na ziuresiu, dar laiko yra.
kr1st1na parašė:
www.kristiana.lt/4week-rapid-action-krutines-apimti-didinanti-priemone
www.kristiana.lt/intensive-treatment-for-deep-and-visible-cellulite-priemone-nuo-celiulito Kremas nuo celiulito, pas mane ten nelabai jo buvo, bet maciau stipru poveiki odoa stangrinime ir striju matomumo mazinime
tad ir naudoju ( turiu striju ant slaunu nuo vaikystes, tikrai tepant jau po keliu kartu jos atrodo ne tokios ryskios)
tik kainos gana dideles man kazkaip pasiseke pirkt viena, o kita gaut dovanu, tad laukiu vel :Sd
Eli000 parašė:
Incognito. Jei ir vel pamatysit akcija pupos kremam, saukit garsiai. Isbandysiu ir as![]()
Butinai!
Eli000 parašė:
Taip, sitas. Gal nesidomejot, siaip gan rimtas gamintojas, yra vaistinese, gal ir meginuku duos jei tures.. Pupos kremai yra kosmadoj. Bet jie dar brangesnias j…
Va va lierac man patiko, brangoki bet geri
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai