Apetina parašė:
Sveikos, merginosas gal nelabai i tema, bet vat pasidare smalsu. Kokio jus amziaus ir kelinto vaikelio laukiates?
![]()
39, trečio ;)
Apetina parašė:
Sveikos, merginosas gal nelabai i tema, bet vat pasidare smalsu. Kokio jus amziaus ir kelinto vaikelio laukiates?
![]()
39, trečio ;)
KotrynaK parašė:
Aš taip pat savus plaukus atsiauginėjau, nes visada šviesiom sruogelėm dažydavau - gavosi, kad blondė patapau. Sugalvojau atsiauginti savus natųralius plaukus, bais…
Ir aš taip norėčiau, bet mano natūralūs yra kas 3 žilas plaukas. Turiu dovaną iš tėčio, jo net neatsimenu ne žilo :). Tai kažkaip sunku pasirįžti nedažyti
nestuke_tro parašė:
Man po keliu men bus 26 ir pirmas vaikelis:))) norejau visad but jauna mamyte, bet mokslai, karjera, bustas paeme virsu, norejom su vaikuciu gyvent komforte! Kadang…
26 tikrai dar jauna ;) O dėl vyro ir grindų plovimo, tai siūlyčiau ir išlaikyti tą tradiciją. Lai ir toliau grindis plauna ;)
Zuikiz parašė:
Sveikos merginos. Ar yra merginu kurias kamuoja rudos isskyros? Rudos ta prasme senas kraujas? Ka jums dakrare aake. Nes cia anglijoje man ginekologe aiskina kad no…
Zuikiz parašė:
Sveikos merginos. Ar yra merginu kurias kamuoja rudos isskyros? Rudos ta prasme senas kraujas? Ka jums dakrare aake. Nes cia anglijoje man ginekologe aiskina kad no…
Sveika, as taip pat anglijoj ir taip pat turejau pora savaiciu rudu, negausiu isskyru. Midwife sake, kad normalu, buvau early pregnancy centre, padare scan praeita savaite ir patvirtino, kad viskas gerai ir nera nieko del ko nerimauti. Sake mato truputi kraujo nuo isitvirtinimo ir normalu, kad valosi. Taip kad jei skausmu nera, ir kraujas senas nera del ko nerimaut
o jei vistiek neramu, keliauk i artimiausia early pregnancy pasisakyk, kad kraujuoji, turetu padaryt scan ir bus ramiau ?
kuorn parašė:
Sveikos . Gal kuriai yra problemu su skrandziu eda remuo ir nezinau kaip ji numalsinti gal kuri susidure su tuo.?![]()
Mano draugę gelbėjo tik kokakola
Brudas, bet jai niekas kitas nepadėjo, žinau, kad kitoms dar Smekta padeda
lina parašė:
Ir aš taip norėčiau, bet mano natūralūs yra kas 3 žilas plaukas. Turiu dovaną iš tėčio, jo net neatsimenu ne žilo :). Tai kažkaip sunku pasirįžti nedažyti :hmmm:…
Nium čia jau kiti reikalai tokioje situacijoje ..
jeigu turėčiau žilų, tada ir aš pradėčiau vėl dažyti. Taip, genai.. Man 27metai nė vieno neturiu, o draugė tokių pačių metų jau gal prieš penketa metų pradėjo skaičiuoti žilus
lina parašė:
39, trečio ;)
Kaip faina, trečio. Pavydžiu baltu pavydėliu
tikiuosi kuomet bus mano metai tokie kaip Jūsų - aš irgi tris turėsiu, svajonė mano.
KotrynaK parašė:
Kaip faina, trečio. Pavydžiu baltu pavydėliu![]()
tikiuosi kuomet bus mano metai tokie kaip Jūsų - aš irgi tris turėsiu, svajonė mano.
![]()
Pritariu ir aš turiu tokia svajonę, tik truputi buvom pastigę eilę metelių... bet dar vilties yra ;)
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai