2017.04.26 11:53 (prieš 9 m.)
Sigugu parašė:
aha, paskui sako, kad moteris kai nescia labai ne patraukli tampa. as tikrai nesiruosiu vaiksčioti nuagusiais plaukais, nuspogejusia ar nusrpetojusia oda. su baisia…
As nagu tai nelakuoju na ir kai nesilaukiau nelakavau nebent per progas ir mano nagai labai grazus, tvirti
plauku nedazau bet jie ilgi grazus, zvilgantys
nereikia jau sakyti kad tik su nagais lakuotais ir plaukais mama grazi
kosmetika tai naudoju nes nemanau kad ji kenkaminga
o seip galiu prisipazinti
nagu nelakuoju nes man kvapas namie paskui nepatinka pas mane vaikas yra nenoriu kad jis uostytu
ir kai nusilakuoju tai vienai dienai, nes nusilupa betvarkant
ir maista gaminti reikia , nesinori kad nagu lako i kotletus pritrupetu nuo nagu
geliniai? Oj ne... greitai labai nuauga, suploneja nagas, laiko stoka galbut, bet as ne pries
plauku nedazau nes noriu visiakai atsiauginti ( dabar nesiskiria kur mano kur galai dar dazyti nes lankausi salone pati nezaidziu su plauku dazais) ir nusidazyti sviesiai
tai tokie ir paaiskinimai mano kodel
bet as tik uz tvarkingas, grazias, skaniai kvepiancias mamas ir prisiziurincias
ir dar labai svarbus dalykas man namu tvarka, nes tikrai zinau tokiu ir ne viena savo rate kad i zmones iseina pasipuosusios, grazios, kvepiancios, tvarkingais nagais, plaukais o namie smarve,dulkiu sluoksniai, indu kalnai, rubai po visais kampais, grindys neplautos , ir kas keisciausia joms dzin svarbu grazios