Geliu pieva parašė:
Sveikos,kaip turi atrodyti pazyma apie nestuma,kuria reikia pristatyti i darboviete?
O gal zinote kada ja reikia pristatyt?
Geliu pieva parašė:
Sveikos,kaip turi atrodyti pazyma apie nestuma,kuria reikia pristatyti i darboviete?
myliuuu parašė:
Kiek zinau geriausia darbdaviui pranesti kazkur 14 savaite
Man po keliu men bus 26 ir pirmas vaikelis:))) norejau visad but jauna mamyte, bet mokslai, karjera, bustas paeme virsu, norejom su vaikuciu gyvent komforte! Kadangi mano ciklas 35 dienos, tai ir gimdymas kiek velesnis planuojamas, lapkricio 24:)))
Taip pat noreciau pasidalint savo pojuciais, man jau 10 sav, jau pykinimas apmazejo, jau po siektiek pradedu vel gaminti, bet grizus po darbo vis vien i lova traukia:)) spuogu ant kaktos mazeja, pilvo apacios ir krūtinės maudimai dingo, laukiu kol atsisistatys jegos, nes mano vyras net grindis plaut pradejo, langus isplove, gal kitom tai norma, bet mano vyras niekad ro nedare! Verdiktas, laukiu tos stebuklingos dienos, kada dings diskomfortas ir galesiu dziaugtis motinyste! <3
KotrynaK parašė:
Vaje..![]()
![]()
![]()
Santariškėse perinatologijos centre man tai labai fainiai buvo.. Viską aiškiai rodė, su vyru visą laiką prabuvome kartu, pati gydytoja pasiūlė p…
Pas kokia gydytoja lanketes?
org84 parašė:
buvau siandien pas Beniusiene, tai visiskai nerealu. Nepaprastai maloni, iki smulkmenu viska aiskino ir rode (cia akis, cia skrandis, o cia toks rodmuo, reiskia ta,…
Kiek mokejote? tik echo dare ar ir tyrimus daretes?
as eisiu geguzes 15 diena pas ja
org84 parašė:
taip!
Kaip pavydziu jum!!
simona0226 parašė:
29 laukiuosi pirmo vaikelio![]()
Man 22, laukiuosi pirmagimio
AlinaAli parašė:
Kiek mokejote? tik echo dare ar ir tyrimus daretes?as eisiu geguzes 15 diena pas ja
![]()
echo+tyrimai. 130eu uz viska. Ji tikrai yra kazkas tokio, pamatysit!
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai