Daisy. parašė:
Pernai vasara keiciau teises. Raso kraujo grupe ant teisiu![]()
O pas mane ir pas mano vyra ant teisių kraujo grupės nėra.
Daisy. parašė:
O pas mane ir pas mano vyra ant teisių kraujo grupės nėra.
Daisy. parašė:
Jei ant senu teisiu buvo, ar jei sveikatos pazymoj nurodo, tuomet raso
pas mane tai nera
Daisy. parašė:
Pas mane neraso
makulatūra parašė:
Tai gal pirmas teises isdave pries 2009m, del to ir paliko irasa, nes jau buvo?![]()
Na taip 2008 isdave. Dar spejau senom salygom teises islaikyt. Bet tai kaip idomiai kad neraso.
juk tai kaip sakosi nieko nekainuoja ir netrukdo ta kraujo grupe.
Beatt parašė:
Aciu uz gerus zodziustaip atsakyma gavau po 8 dienu ir dabar jau tikrai ramu! O Jums lities dar nesake?
![]()
Praziurejau - o kiek mm jusu raukslyte buvo?
As vakar buvau rauksles matavime, tai polkej gine ismatavo 3,5mm! Nors sake kad labai nepatogiai beibis guli. Dave siuntima i santariskes, tai ten gine jau ismatavo 2mm. Pasidariau Prisca - skambino, sake tikimybe labai maza - 1 is 805, nors paskaiciau kad buna tukstanciais..
tai ryt darysiuos Nipt'a..
Soly parašė:
As vakar buvau rauksles matavime, tai polkej gine ismatavo 3,5mm! Nors sake kad labai nepatogiai beibis guli. Dave siuntima i santariskes, tai ten gine jau ismatavo…
Tikrai cia dar maza tikimybe... bet del ramybes geriau tirtis ir busit rami.
Pas mane su vaiku buvo 1:82 ir 1:20 va turejau tikru nervu kol sulaukiau harmony atsakymu
dabar kaip pagalvoju kad ta prisca tikrai is gyvenimo kelis metus ateme
kristincia parašė:
Tikrai cia dar maza tikimybe... bet del ramybes geriau tirtis ir busit rami.
Pas mane su vaiku buvo 1:82 ir 1:20 va turejau tikru nervu kol sulaukiau harmony a…
Oho... Skaiciai tikrai nepavydetini.. Sss tas matavimas ir ta prisca.. Nesuprantu - mediciniskai esam tikrai issivysciusi salis, bet negalim patys to kraujo niptui istirt? Reik siust i pasaulio gala.. Turetu tokie tyrimai buti kompensuojami. Bet del savo ramaus laukimo man jau dzin kiek sumoket.. Nors kai pagalvoji - superinis vezimas gautusi
Soly parašė:
Oho... Skaiciai tikrai nepavydetini.. Sss tas matavimas ir ta prisca.. Nesuprantu - mediciniskai esam tikrai issivysciusi salis, bet negalim patys to kraujo niptui …
Tai del to ir daro tik priscas, kad tik tas istaigom ikandama
isviso dziaugiuosi, kad yra toksai tyrimas ir nesvarbu, kad kitam pasaulio kraste bet yra
isivaizduokit jei nebutu galimybes jo atlikt, o reiketu patiems, skrist, vaziuot i ta pasaulio gala, vien tik kad pasidaryt ta nipt, va tada tai butu tikrai islaidos :)))) o cia kai pagalvoji niekis dar :)))
kristincia parašė:
Tai del to ir daro tik priscas, kad tik tas istaigom ikandamaisviso dziaugiuosi, kad yra toksai tyrimas ir nesvarbu, kad kitam pasaulio kraste bet yra
i…
Tiesa tiesa! Tikrai dziugu kad ta galimybe yra
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai