Ernesta200 parašė:
Sveikos. Gal kas žinot epidiuras jei nori pati o ne dėl kažkokios priežasties reikia moket ar ne? Nes kaikur prašo susimokėti
Duoda nemokamai
Josvainių g. 2, KaunasErnesta200 parašė:
Sveikos. Gal kas žinot epidiuras jei nori pati o ne dėl kažkokios priežasties reikia moket ar ne? Nes kaikur prašo susimokėti
Duoda nemokamai
silvute8 parašė:
Sveikos ar 2 klinikineje ligonineje (josvainiu g.) guldo po viena? Ar reikia kazka sakyti sesutei jei noriu ,kad vyras salia butu per nakti ? Norim gauti ta nemokam…
Labas, nieko nereikia prašyti ten visos atskiros palatos ☺️ viena lova mamytei kita tėveliui ☺️
silvute8 parašė:
Sveikos ar 2 klinikineje ligonineje (josvainiu g.) guldo po viena? Ar reikia kazka sakyti sesutei jei noriu ,kad vyras salia butu per nakti ? Norim gauti ta nemokam…
Sakyti reiketu tik jei norētumete tos mokamos, kur yra dvigule lova ir wc su dusu.
silvute8 parašė:
Tas palatas duoda visiems, bet nemokama ji tik mamai. Tėčiui kainuos.
Vennera parašė:
Sveikos, gal kas gimde arba zino ar priima gimdyt su gestaciniu diabetu? Jei reikia insulino tai kiek zinau klinikos, bet jei tik dieta 🤔 gal kas is patirties papas…
Aš gimdžiau su gd čia. Viskas ok. Pas mane reguliuojama dieta buvo
Twinkle parašė:
Aš gimdžiau su gd čia. Viskas ok. Pas mane reguliuojama dieta buvo
Aciu! Pirma gimdziau klinikose ir nekokia patirtis buvo tad svarstau si karta cia rinktis. Matau, kad laukiates, sveikinu
ar planuojat ir antra cia gimdyt ar patirtis buvo nekokia?
Vennera parašė:
Aciu! Pirma gimdziau klinikose ir nekokia patirtis buvo tad svarstau si karta cia rinktis. Matau, kad laukiates, sveikinuar planuojat ir antra cia gimdyt ar…
Planuoju ir aš čia, bent jau po pirmo gimdymo atsiliepimai tikrai geri👍
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai