laurasadz parašė:
Gimdykloje tai po viena, o visur kitur po 2 lovas![]()
Jei yra galimybe guldo po viena, o jei buman gimdyviu tai guldo po dvi![]()
Supratau o virdulys yra palotoje
laurasadz parašė:
laurasadz parašė:
Kad šaldytuvo nebuvo kiek pamenu
Leely parašė:
Kad šaldytuvo nebuvo kiek pamenu![]()
Yra nedidelis saldytuvas ir mikrobange (lyg ir nebuvo pamineta)
Janusauskas manes net neprieme su skausmais. Sake nebesvaikt ir vaziuoti namo. Nors privalejo palikti ligoninei. Ko pasekoja visa nakti prasikankinau namie ir ryte vistiek grizau. Papasakojus akuserei filmanaviciene buvo pakeitus pamaina po jo tai sake jis daznai taip su gimdyvem... ir visas personalas ta pati pasake.. ziaurus pasirode jis. O tada pirma karta buvau susidurusi su juo.
Del palatų tai naujagimiu skyriuj,toj palatoj kur buvau,buvo tv šaldytuvas mikrobange,spinta daiktams na ir kiti dalykai
Karalaite2 parašė:
Janusauskas manes net neprieme su skausmais. Sake nebesvaikt ir vaziuoti namo. Nors privalejo palikti ligoninei. Ko pasekoja visa nakti prasikankinau namie ir ryte …
Šakės,nu tfu tfu nepasitaike man su juo nieko kai ejau pas ji su abiem neštumais. Gimdykloj neteko susidurti. Su pirmaja po gimdymo Petrauskas prižejo,su antraja jau naujagimiu skyriuj gulejau tai atejo moteris pažejo ar viskas gerai ir fsio.
Bet manau visur mes surasim kas mus gerai ir prie ko galim prikibti. Mane tarkim Petrauskiene su pirmaja namo siust norejo,nes tik 1cm,bet vandenys lašejo. Pažejo istorija ir gulde. Abi prie Petrauskienes pagimdžiau. Daug nešneka,bet pagalba tikrai superine.
Karalaite2 parašė:
Janusauskas manes net neprieme su skausmais. Sake nebesvaikt ir vaziuoti namo. Nors privalejo palikti ligoninei. Ko pasekoja visa nakti prasikankinau namie ir ryte …
Lankiausi ir as pas ji, Janusauska, kuri laika. Kaip ir niekas man neuzkliuvo, tik netiko laikas, kuriuo jis priimdavo klinikoje (lb retai). Tačiau tik vėliau suzinojau nemažai *perliuku"apie ji 🙈🙊kad apskritai jis nemegsta, nekencia nesciu moterų, jas ivairiais zodziais vadina ir pan. Na ir siaip daug negatyvo. Ir tai pletkai ne is kazkokio forumo ir pan, o is zmogaus, kuriuo pasitikiu ir jam nera jokio pagrindo meluoti (teko dirbti su juo).
Daivavaa parašė:
Lankiausi ir as pas ji, Janusauska, kuri laika. Kaip ir niekas man neuzkliuvo, tik netiko laikas, kuriuo jis priimdavo klinikoje (lb retai). Tačiau tik vėliau suzin…
Geras 😁 nemėgsta nėščių. O dirba su jom. Tiesiog "nuostabus" gydytojas tada. Ir kaip tokiu galima pasitikėti.
Daivavaa parašė:
Lankiausi ir as pas ji, Janusauska, kuri laika. Kaip ir niekas man neuzkliuvo, tik netiko laikas, kuriuo jis priimdavo klinikoje (lb retai). Tačiau tik vėliau suzin…
Ir as tokia nuomone susidariau.
Daivavaa parašė:
Tai va man toks vaizdas susidarė tas grubumas kaip neapykanta kokia
Leely parašė:
Kad šaldytuvo nebuvo kiek pamenu![]()
O gal ir nebuvo, gal sumaisiau...
Drugeliis parašė:
Pacioje palatoje nebuvo, bet budavo kitoje kur jos vandeni pasildydavo, arba savo galima tureti
Daivavaa parašė:
Bet atrodo kaip tik malonus, po gimdymu mane ir pakalbindavo kai susotikdavom, kaip sekasi, kaip mergaites, kaip jam paciam...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai