reivana parašė:
cia tai neblogai![]()
www.youtube.com/watch?v=nv3-74EFtWQ&feature=player_embedded#!
Neblogai neblogai :)) O kaip tau sekasi su mazaja pirmos savaites ?
reivana parašė:
cia tai neblogai![]()
www.youtube.com/watch?v=nv3-74EFtWQ&feature=player_embedded#!
Neblogai neblogai :)) O kaip tau sekasi su mazaja pirmos savaites ?
reivana parašė:
Na, sunkokai. Labai daug verkia, tai beveik visa mano laika suvalgo, net pavalgyti nelb turiu kada. Tikiuosi paaugus viskas praeis.
Tai koks verksmas? Gal pilvuko diegliukai kankina ? Mes irgi kankinomes... Krutimi maitini ar kaip ? Mes is pradziu krutimi maitinom, bet manoji nuo mano pienuko badavo tad teko keisti i misineli. Va ir vel problemos, pilvuko putimai prasidejo. Nusipirkom AVENT'a buteliuka , lasiuku palasinom i laisvinancia viduriukus arbatele( t.y. kmynu) ir praejo
Dabar jau turim ramias dienas ramias naktis
Tik ka jau charakteri pradeda rodyti ir kaprizytis :))) He he ! Linkiu sekmytes ir kantrybes, nes mama - tai darbas 26h per para ;)))
Rade parašė:
Tai koks verksmas? Gal pilvuko diegliukai kankina ? Mes irgi kankinomes... Krutimi maitini ar kaip ? Mes is pradziu krutimi maitinom, bet manoji nuo mano pienuko badavo tad teko keisti i misineli. Va ir vel problemos, pilvuko putimai prasidejo. Nusipirkom AVENT'a buteliuka , lasiuku palasinom i laisvinancia viduriukus arbatele( t.y. kmynu) ir praejoDabar jau turim ramias dienas ramias naktis
Tik ka jau charakteri pradeda rodyti ir kaprizytis :))) He he ! Linkiu sekmytes ir kantrybes, nes mama - tai darbas 26h per para ;)))</blockquosteni, net>
atrodo kartais kad puse dienos dienos steni, net papa ciulpdama nerimsta. kaip ta arbata ruosi ir nuo kokio amziaus?
mano aniras irgi buvo labai neramus, teisingiau ir dabar yra toks irzlesnis vaikas. Labai Tave suprantu, ir uzjauciu, bet nenukabink nosies, su kiekvienu menesiu bus lengviau
Man Aniras nurimdavo dar kai as ji nesiodavau ir supuodavau, bet nzn ar cia geras patarimas, nes jauciu dabar del to yra rankinukas
Dar pagelbedavo, kai as jam lopsines dainuodavau, pasileisdavau per jutube ir padainuodavau kartu, daryk tai pastoviai ir ji pripras bus kaip nusiraminimas.
Dar sportuok su ja, suk kojytes, lankstyk, kad susikaupusios dujos iseitu. Dar Aniriukui patikdavo, kai as jo pilviuka prie savo pilvo priglausdavau, hmm kas cia dar , jau nebepamenu...
Tik noriu dar pakalusti, o Tau ji verkia non stop, t.y. ir diena ir vakara ir nakti? nes siaip del pilviuko skausmu vaikuciai nonstop verkia apie 2-3 h vakarop pries miega.
reivana parašė:
Sveikos,Gal zinot kaip kudiki islaikyti bent valandai nemigdzius, jei jis tik verkia. Manoji ismiega gerai, pavalgo, pamperiai pakeisti ir viskas atrodo ok, bet jai netinka ir kriokia, o nuraminti gali pasiguldzius su soske, tada pradeda miegoti.
Sveika,
Kad tu zinotum, kaip as tave suprantu... Mes tik menesiukas is tu nesibaigianciu verkimu. Budavo taip,kad ji tris suaugusius nukautuoja! Mes viena vakara (apie 10) su anyta net ejom pasivaikscioti, kad mazoji tik uzmigtu. Mane net kalbino, kad nutraukciau maitinima, nes tipo seimiskai sake gal nuo mano pieno.. O jei maitinu, tai ir mane tai sekina. Svoris jos augo ir auga gerai, tai ir nepasidaviau, nes mamos pienas ir maistas, ir vaistas.
Jei ka, gali eiti cia konsultacijos biura, kad padetu (man labai padejo, buvo net pora kartu i namus atejus sesele masazuoti, ziurejo kaip guldau, migdau, pamoke vystyti).
O dar kas labiausiai padejo, tai kaip mes vaziavome i Lietuva, nusinesiau pas seimos daktara, kad apziuretu. Ir rado rachita. Nuo jo vaikas buna neramus, man ji dar atpilinejo ir nemiegojo. Pasakiau cia, kad LT daktare israse mums padidinta doze (menesiui 8 kartus didesne) vitamino D (cia jie duoda standartine doze 10 mikrogramu), tai ji net supyko! Ir pasake, kad bet kam gali buti rachitas ir tai isaugs, nes cia ir taip gauna vitamina D. Sakiau kita karta kaip vesiu pas daktarus LT, NL net nesakysiu.
O siaip cia gavau keleta lapu, kur parodyta, kaip vaika nesiuoti ir migdyti. Paeiskosiu ir darbe pabandysiu atskenuoti, jei nori?
O siaip kantrybes! Sakoma, kad pirmi 3 menesiai sunkiausi, tai teisybe. Po to zymiau lengviau (bent man)
dddovileee parašė:
Sveika,Kad tu zinotum, kaip as tave suprantu... Mes tik menesiukas is tu nesibaigianciu verkimu. Budavo taip,kad ji tris suaugusius nukautuoja! Mes viena vakara (apie 10) su anyta net ejom pasivaikscioti, kad mazoji tik uzmigtu. Mane net kalbino, kad nutraukciau maitinima, nes tipo seimiskai sake gal nuo mano pieno.. O jei maitinu, tai ir mane tai sekina. Svoris jos augo ir auga gerai, tai ir nepasidaviau, nes mamos pienas ir maistas, ir vaistas.
Jei ka, gali eiti cia konsultacijos biura, kad padetu (man labai padejo, buvo net pora kartu i namus atejus sesele masazuoti, ziurejo kaip guldau, migdau, pamoke vystyti).
O dar kas labiausiai padejo, tai kaip mes vaziavome i Lietuva, nusinesiau pas seimos daktara, kad apziuretu. Ir rado rachita. Nuo jo vaikas buna neramus, man ji dar atpilinejo ir nemiegojo. Pasakiau cia, kad LT daktare israse mums padidinta doze (menesiui 8 kartus didesne) vitamino D (cia jie duoda standartine doze 10 mikrogramu), tai ji net supyko! Ir pasake, kad bet kam gali buti rachitas ir tai isaugs, nes cia ir taip gauna vitamina D. Sakiau kita karta kaip vesiu pas daktarus LT, NL net nesakysiu.
O siaip cia gavau keleta lapu, kur parodyta, kaip vaika nesiuoti ir migdyti. Paeiskosiu ir darbe pabandysiu atskenuoti, jei nori?
O siaip kantrybes! Sakoma, kad pirmi 3 menesiai sunkiausi, tai teisybe. Po to zymiau lengviau (bent man)![]()
![]()
Snd pas mane ateina is konsultaciju biuro, ziuresiu ka patars. Kai grisiu i lietuva irgi eisiu pas daktara, nes cia jie viska nori naturaliai ispresti, bet reikia pagalvoti ir apie tevus, kurie depresija greiciau susirgs nei vaikas spes pasitaisyti.
Pas mane ji irgi lb prakaituoja, taciau gali buti, kad ne del rachito, o todel kad jau silta ne tik lauke bet ir namie.
reivana parašė:
Zinau, kad dauguma is Jusu gimde Olandijoje ir aisku keliavo su vaikeliu i LT. Kiek laiko uztruks ambasadoje issiimti kudikiui keliones dokumenta? Skambinsiu i ambasada, bet sakau gal yra zinanciu kas ir kaip?
kaip susiskambinsi, papasakok, nes nors maniske olandijos piliete,as noriu ir lietuviska gimimo liudijima (pasa) jai isimti,nes kaip supratau, vaikai gali tureti dviguba pilietybe
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai