Cavy parašė:
Vien dėl svogūno tarkavimo šašlykams verta 😏
Aš tai su blenderiu mėsą trindavau, puikiai gaudavo. Su mėsmale maniškei matyt per…
Aš visai šeimai norėčiau 🤣
Cavy parašė:
Vien dėl svogūno tarkavimo šašlykams verta 😏
Aš tai su blenderiu mėsą trindavau, puikiai gaudavo. Su mėsmale maniškei matyt per…
laubur parašė:
Yra didesnių talpų, berods 0,9, tai jau kažką būtų galima pasmulkinti. Bet kiek mes suvalgom, tai man tokių 4 reiktų 😆
Užkandis. Šaldytas bananas su skoniniu grikišku jogurtu

Bananą susipjausčiau riekelėmis ir kiekvieną suspaudžiau su stikline, kad “išsitėkštų”😄 Ant viršaus dėjau graikiško jogurto (su mangais ir pasifloru), ant kai kurių dar šiek tiek lydyto šokolado. Manau, kad laaabai tiktų riešutų sviestas, bet neturėjau🫣 Tuomet ant lentelės dėjau keliolikai min šaldiklin, kai apšalo nuėmiau ir sudėjau dėžutėn. Maniškei labai labai patiko. Vasarą, manau, kad bus labai gerai vietoj ledų, atsigaivinimui😄
Šiandieną daug gaminom.
Vakarienei žemaičių blyno pusė, šilkinis padažas.

Įdarui faršas, kepintas su svogūnu ir pievagrybiu. Sumaltas.
Užkandžiausim džiovintus vaisius(bananas, obuolys, kriaušė. Ir morkas.

Ir pabandžiau sausainukus ale iš avokado, grietinės ir miltų, dar druskos biškiuką. Reikėjo tik gal storesnius, bet tie kur apskrudo man labai patiko, o minkštesni mažei 😋 🥑

1m
Pusryčiai avižinių dribsnių košė su čhia ir cukinija, natūralus jogurtas su kokoso drožlėmis, kivi.
Košei sudėjau į puodą viską iš akies: dribsniai, vandens, pieno ir šaukštą čhia sėklų. Paviriau apie 1 min, sudėjau tarkuotos cukinijos ir dar paviriau apie 2 min. Ir dar palikau pabrinkti apie minutę. Idėjau šiek tiek sviestuko. Gavosi labai skani košė. Sau dasidėjau šiek tiek druskos ir cukrus, nors ir neesu košių mėgėja, bet net man skanu buvo.

1,4m
Daržovių ir ryžių troškinys kiaulienos sultinyje. Pietavom abi, šiek tiek grietinės.

Kiaulienos sultinys (turiu šaldiklyje), pusė stiklinės vandens. Palaipsniui sudėjau ryžius, bulvę, morką, salierą, papriką, kalafiorą ir brokolį. Žiupsnis druskos. Troškinau viso apie 20min.
P.s iki vakar prigriebiau štai tokį rinkinuką. Visai gera opcija, nes brokolio, kalafioro ar aplamai kopūstų, salotų neįsiūlau - nenori. Tai apgaulės būdu tik kažkiek pavyksta.

Dar deserčiukas, bet jau visai šeimai.
3kiaušiniai, 100ml pieno, 30g cukraus, 50g miltų, pusė a,š kepimo miltelių, po žiupsniuką druskos ir vanil cukraus, 20ml aliejaus. 5 didesni obuoliai. Apie valandą 180C.

16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai