riesinuke parašė:
Tikrai nenukentejosakau kad lilia baisias demes is baltu rubu isima
![]()
Blizga pledukas.. prisiusiu medziagyte kai isdzius parodysiu.. db vokeli galiu ikelti
riesinuke parašė:
Tikrai nenukentejosakau kad lilia baisias demes is baltu rubu isima
![]()
Blizga pledukas.. prisiusiu medziagyte kai isdzius parodysiu.. db vokeli galiu ikelti
KristinaTauras parašė:
Pirmas bandymas tapuku![]()
Kokie dailūs
KristinaTauras parašė:
Pirmas bandymas tapuku![]()
Labai labai gražūs
lunatikele parašė:
Gal kas gali pasakyti kaip gražiai apvalu kakliuka padaryti prieki ir gale megztuko?
Priekiui susirandu vidurį ir nuleidžiu pvz. 10-15 vidurinių akių (žiūrint kokio dydžio megztinis). Iš kraštų lieka po lygiai akių, atsiskaičiuoju, kiek jų reikės pečiams ir megzdama nuleidinėju tas akis nuo vidurio link pečių po 2 akis kas eilę. Nugaroje taip pat, tik iškirptė jau neturi būti tokia gili, nuleisti reikia daugiau vidurinių akių. Paskui, susiuvus megztinį, virbalais su valu surenku akis aplink apykaklę ir apmezgu.
Sima N. parašė:
Priekiui susirandu vidurį ir nuleidžiu pvz. 10-15 vidurinių akių (žiūrint kokio dydžio megztinis). Iš kraštų lieka po lygiai akių, atsiskaičiuoju, kiek jų reikės pe…
Megztukas vaikui vienu metuku. Oj nežinau kaip čia man gausis. Iki rankoviu iškartu nusimezgiau ir sustojau nežinau ka toliau daryt.
lunatikele parašė:
Megztukas vaikui vienu metuku. Oj nežinau kaip čia man gausis. Iki rankoviu iškartu nusimezgiau ir sustojau nežinau ka toliau daryt.
Mezginiai vaikams. 50 modelių kūdikiams ir vaikams Debbie Bliss knygoje apyklę radau štai taip kaip daryti vaikišką:
priekiui:
per vidurį palikite neišmegztas 8 akis (pilnas akių skaičius 52), jas nukelkite ant siūlo ar pagalbinio virbalo, tada kiekvienoje eilėje sumegzti po vieną akį kaklo dalyje, kol petukui liks 12 akių. kitoje pusėje reikia pridėti naują siūlą ir megzti analogiškai. aš mezgu iš karto abi puses visą mezginį užsidėjusi ant vieno virbalo
nugarai:
apykalės neišimti, tiesiog nuleisti petukų akis iš šonų, o vidurines akis surinkti ir mezgti akykaklę.
akių skaičius priklauso nuo jūsų mezginio, siūlų storio
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai