Moniikka parašė:
Sveiki, vaikui sausi sueina 18men.
Išmoka man jau nutraukė 11.28 diena,
Taip, galit.
Taip, priklausys.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįMoniikka parašė:
Sveiki, vaikui sausi sueina 18men.
Išmoka man jau nutraukė 11.28 diena,
Taip, galit.
Taip, priklausys.
MigleDaj parašė:
Jeigu NGA baigiasi 02.02 tai kada pirmąją VPA išmoką mokės?
Kovo 15
Diskusija perkelta iš kitos temos
Vaidute57 parašė:
Sveikos mamytes, gal man galit padėt suprast nuo kada negauni jau pinigelių už dekreta?
Jei teikėt prašymą pvz 2 metams, tai ir iki tų 2 metų moka, bet ne ilgiau. Galima 3 metus jame buti, bet po 2 metu jau nemoka. Sodros paskyroje jusu turi buti tikslios datos su sumomis.
sun1234 parašė:
Jei teikėt prašymą pvz 2 metams, tai ir iki tų 2 metų moka, bet ne ilgiau. Galima 3 metus jame buti, bet po 2 metu jau nemoka. Sodros paskyroje jusu turi buti tiksl…
Patikslinu, kad pagal naują tvarką 2mėn priklauso tėčiui ir už juos niekas nemoka mamai, jei nusprendžia nepasinaudoti neperleidžiamais mėnesiais
Ruta1989 parašė:
Patikslinu, kad pagal naują tvarką 2mėn priklauso tėčiui ir už juos niekas nemoka mamai, jei nusprendžia nepasinaudoti neperleidžiamais mėnesiais
O jei nežinojai šito naujo įstatymo ar galima kažpai atgaline data nes laiška gavau tik šiandien, kad nutraukia, o darbovietė išvis pirmą kartą šitą įstatyma girdi
Vaidute57 parašė:
O jei nežinojai šito naujo įstatymo ar galima kažpai atgaline data nes laiška gavau tik šiandien, kad nutraukia, o darbovietė išvis pirmą kartą šitą įstatyma girdi…
Nežinojimas nuo įstatymo neatleidžia. Klauskite Sodros, ar dar galite pasinaudoti tuo, kad jūs grįžtat į darbą, o tėtis ima 2 mėnesius VPA. Arba gal galit dar naudotis neapmokamom arba apmokamomis atostogomis, o tėtis bus kartu. Juk apie tai kalbama labai daug, rodoma visur. Visas internetas, visur pilna. Kaip darbovietė nežino
juk jau tuoj 2 metai po pakeitimų
PalaimintaMAMA parašė:
Nežinojimas nuo įstatymo neatleidžia. Klauskite Sodros, ar dar galite pasinaudoti tuo, kad jūs grįžtat į darbą, o tėtis ima 2 mėnesius VPA. Arba gal galit dar naudo…
Na man darbe pasake, kad pirmą kartą šitą girdi
Vaidute57 parašė:
O jei nežinojai šito naujo įstatymo ar galima kažpai atgaline data nes laiška gavau tik šiandien, kad nutraukia, o darbovietė išvis pirmą kartą šitą įstatyma girdi…
O ka jus norite daryti atbuline data? Ir ka jums nutrauke sodra - ismoka ar vaiko prieziuros atostogas? VPA siaip sau nenutraukia, jos tesiasi tiek, kiek pati nurodote prasyme.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai